Gå til indholdBøger / faglitteratur

Langsom livsstil : kunsten af få ro på


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

259 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Ophav

Karen Pallisgaard (f. 1980)(forfatter, illustrator)

Camilla Stephan(illustrator)

Niels Overgaard(illustrator)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


10 principper for og tips til en langsom livsstil, ved at sænke farten på jobbet, slappe af, fordybe sig, finde fællesskab, dyrke digital selvdisciplin, komme tilbage til naturen, spise bæredygtigt, bevæge sig og sove


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. okt. 2016

af

af

Grethe Lorentzen

d. 18. okt. 2016

10 principper for, og tips til, en langsom livsstil. Til læsere, som søger tilbage til oprindelige værdier i en hæsblæsende verden.

Karen Pallisgaard peger på behovet for et opgør med tidssygen. Hun fortæller om hvordan hun selv har gearet ned efter en periode med stress, og hun interviewer en række eksperter, blandt andre Carl Honoré, Judith Hanson Lasater, Svend Brinkmann og Bobby Zachariae. Hendes 10 principper for øget trivsel og livskvalitet handler om at sænke farten på jobbet, slappe af, fordybe sig, finde fællesskab, dyrke digital selvdisciplin, komme tilbage til naturen, spise bæredygtigt, bevæge sig, sove, og at tænke på døden. Bogen indeholder også mange tips, nogle få afslapningsøvelser og henviser til meditations-apps. KP er journalist og yogalærer, og har udgivet 2 bøger om yoga.

KP er i sin livsstil inspireret af "slow movement" bevægelsen, som startede i USA. Hun giver her sine bud på og tips til, hvordan vi kan leve langsommere og sundere, med mere nærvær i det vi gør. En stor del af rådene er enkle og praktisable, andre næppe gennemførlige for mange, som fx rådet om, at holde pause på jobbet hver time. Bogen er en appetitvækker for interesserede, og den fremtræder smukt med god layout og smukke billeder.

Lev livet langsomtNu vender vinden


er den første bog fra "Slow movement" bevægelsen. Nu vender vinden er en brugsbog om at ændre livsstil til et mere autentisk livLev livet langsomt er den første bog fra "Slow movement" bevægelsen. er en brugsbog om at ændre livsstil til et mere autentisk liv.Informationer og udgaver

2016

Bog

Illustratorer: Camilla Stephan, Niels Overgaard

Rosinante, 1. udgave