Gå til indholdLangs smertegrænsen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

413 sider

Udgivet

2012

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2012


Beskrivelse


Thriller med et internationalt plot, hvor en kunstigt fremstillet virus potentielt som en moderne pest truer med at udslette alle af arabisk herkomst


Anmeldelser (5)


1. feb. 2012

Der er en stor målgruppe blandt de mange læsere af intelligente thrillers, hvis plot udfolder sig i den storpolitisk eksplosive virkelighed, vi aktuelt befinder os i.

"Dagen før de hentede mig, sad jeg på en bar og troede ikke, mit liv kunne blive meget værre". Det må hovedpersonen, Hadrian Eádduan; et navn han lader sig indrullere under i Fremmedlegionen, snart sande, at det kan det så sandelig. Måske mere ultimativt end han lige regner med, i denne hæsblæsende debut-thriller af Thomas Clemen (f.1975). Verden trues af en virus kunstigt fremstillet af genetikere i London. En virus med potentiale som en gedigen moderne pest, der udrydder alle af arabisk etnicitet. Hadrian Eádduan, der næsten overmenneskeligt og med seksuelle overtoner modstår smerte bedre end de fleste, er snart en genstridig brik i et storpolitisk spil, da han som forsøgsperson i en hemmelig og mystisk forsøgsrække måske gemmer den viden i sit blod, som kan skabe en kur. Plottet er yderst effektivt og forløses velsmurt i denne thriller, der både har et underholdende actionspækket drive, og måske endda tænder et tiltrængt tanke-flow om verdens på mange måder ulidelige tilstand, og om vores individuelle etiske ansvar som moderne mennesker i en stadig mere globaliseret verden.

Kan uden at falde igennem fint sammenlignes med fx Ole Clifford og Jens Henrik Jensen, og internationalt fx Peter James og Michael Crichton.

Meget vellykket debut-thriller, der helt sikkert har mange læsere på de fleste biblioteker.

Lektørudtalelse

Af

Carsten Güllich-Nørby

Litteratursiden.dk [online]

Af

Rikke Andrup Jensen

2013-01-26

Berlingske tidende

Af

Merete Reinholdt

d. 17. nov. 2012

Jyllands-posten

Af

Johnny Harboe

d. 13. mar. 2012

Politiken

Af

Henrik Palle

d. 3. mar. 2012


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2014

Lydbog (net)

2012

Bog

2012

Ebog

2012

Lydbog (cd-mp3)

2012

Lydbog (cd)

2012