Bøger / faglitteratur

Læring i praksis


Beskrivelse


En indføring i hjernens betydning for læring og planlægning af undervisning baseret på hjerneforskning, med eksempler fra praksis.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. aug. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 9. aug. 2017

En kort og letlæselig indføring i hjernens betydning for læring og planlægning af undervisning baseret på hjerneforskning. Bogen har relevans for undervisere og pædagoger samt alle med interesse for børn og læring.

Ole Lauridsen præsenterer sin læser for den nyeste viden om hjernen, og hvordan denne viden har betydning for planlægning af undervisning tilpasset den enkelte elevs hjerne og læringsstil.

Bogen er med sine 70 sider og lommeformat en meget overkommelig udgivelse, som er hurtigt læst, men samtidig spækket med interessante fakta og gode eksempler fra praksis. Det er en udgivelse, som får undervisere til at tage egen undervisningspraksis op til overvejelse og inspirerer til udvikling af denne praksis baseret på relevant viden.

Vil man vide mere om emnet, er det oplagt at læse forfatterens Hjernen og læringLæringens DNAHjernen bag lysten til at lære. Det vil også være oplagt at supplere med titlen Læringens DNA i samme forlagsserie eller den noget ældre, men stadig relevante titel Hjernen bag lysten til at læreVil man vide mere om emnet, er det oplagt at læse forfatterens Hjernen og læring. Det vil også være oplagt at supplere med titlen i samme forlagsserie eller den noget ældre, men stadig relevante titel Hjernen bag lysten til at læreVil man vide mere om emnet, er det oplagt at læse forfatterens Hjernen og læring. Det vil også være oplagt at supplere med titlen Læringens DNA i samme forlagsserie eller den noget ældre, men stadig relevante titel .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 17. aug. 2017

af

af

Heidi Friborg Christophersen

d. 17. aug. 2017