Gå til indholdBøger / faglitteratur / erindringer

Lære at elske : baseret på virkelige hændelser. Bind 1


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

280 sider

Udgivet

2016

Ophav

Søren Stenderup(forfatter)
Genre og formerindringer

Beskrivelse


Musikeren Søren Stenderup har samlet blogindlæg fra sit singleliv på godt og ondt. Forfatteren filosoferer over kærligheden og over mænd og kvinders forskellighed, over børneopdragelse, om drømme vs passion, og om sin egen passion, musikken


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. feb. 2016

af

af

Louise Urban Andersen

d. 12. feb. 2016

En samling af 60 blogindlæg om tre år i en single-mands liv. Bogen kan læses bredt af alle, men henvender sig fortrinsvis til de 25-45-årige.

Musikeren Søren Stenderup har samlet 60 blogindlæg fra sit singleliv på godt og ondt gennem tre år. Forfatteren filosoferer over kærligheden og over mænd og kvinders forskellighed, der fører til sammenstød i parforhold. Han giver sit syn på børneopdragelse, der er udgangspunktet for at skabe det hele menneske. Han mener, at hvis man skifter drømme ud med passion, er der større chance for at blive lykkelig. Gennem alle blogindlæg ligger en stærk lidenskab til musikken, som er Søren Stenderups allerstørste passion.

Stenderup sagde i 2012 sit faste job op og kastede sig ud i ingenting i jagten på frihed og meningen med livet. Ud af det er blandt andet kommet 60 blogindlæg, som er samlet i denne bog, noveller for magasinet "Q" og albummet, der bærer samme titel som denne bog: "Lære at elske". Bogen bærer tydeligt præg af at være blogindlæg, både i form og sprog, hvilket for nogle vil være forvirrende læsning, men for generationerne, der har de sociale medier som basis i hverdagen, vil det føles som naturlig, lidt dagbogsagtig læsning.

Bogen kan delvis sammenlignes med "Andrea Hejlskov", der i sin facebookroman arbejder med sig selv, meningen med livet og længslen er kærligheden efter en skilsmisse.Informationer og udgaver

2016

Bog ([Bind 1])

Søren Stenderup

Books on Demand, 1. udgave