Gå til indholdLær at tegne hunde og hvalpe : trin for trin-instruktioner af mere end 25 forskellige racer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

64 sider: alle illustrerede i farver ; 29 cm

Udgivet

2016

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2016


Anmeldelser (1)


2. sep. 2016

Tre flotte bøger der hjælper børn i skolealderen med at lære at tegne dyr. Ud over lettilgængelige instruktioner, er bøgerne også fyldt med flotte billeder, små faktabokse og sjove quizzer.

Gennem trin-for-trin instruktioner gennemgår de tre bøger, hvordan man tegner forskellige dyr. Den ene er om heste, den anden om kældedyr og den tredje om hunde og hvalpe. Samtidig med instruktionerne får man små quizzer, enkle faktabokse og mange billeder af dyr.

Det er nogle fine bøger, med nemme instruktioner og flotte billeder, der vil være til hjælp for børn der gerne vil lære enkle teknikker til at tegne dyr. Quizzerne og faktaboksene gør at man får lidt mere underholdning med end kun tegneinstruktionerne.

Der findes en del tegneinstruktionsbøger om alt muligt, fx Tegn 50 monstre


Tegn manga


eller Tegn manga, men det er altid rart med nye, pæne bøger indenfor emnetDer findes en del tegneinstruktionsbøger om alt muligt, fx Tegn 50 monstre eller , men det er altid rart med nye, pæne bøger indenfor emnetDer findes en del tegneinstruktionsbøger om alt muligt, fx Tegn 50 monstre eller Tegn manga, men det er altid rart med nye, pæne bøger indenfor emnet.

Lektørudtalelse

Af

Julie Arndrup


Informationer og udgaver

Bog

2016