Gå til indholdLær at tegne dyr - trin for trin


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

144 sider: alle illustrerede i farver

Udgivet

2017

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2017


Anmeldelser (1)


18. jul. 2017

Er du vild med dyr og vil du gerne lære eller blive bedre til at tegne dyr, så er denne nye tegnebog med mere end 130 trin-for trin-tegninger lige dig. Kan anvendes fra 12 år.

"Lær at tegne dyr - trin for trin" er oversat fra engelsk og var oprindelig 5 titler på hver af de 5 kategorier i bogen: katte, hunde, heste, vilde dyr og fugle. Her er de samlet til én bog med mange forskellige typer indenfor de 5 kategorier, og bogen indeholder derfor også over 130 tegneforslag, der har hver sit opslag i A4 størrelse. På første side i bogen er der en indholdsfortegnelse med de 5 kategorier og hvilke dyr de indeholder. Herefter er der en indledning, der kort fortæller om trinnene i bogen, tegnemetoden, hvilke blyanter man skal bruge og hvad man ellers kan gøre, når man har lidt mere styr på teknikken. Alle 4 bidragydere har udgivelser bag sig, men kun 2 af dem er oversat til dansk.

Omfangsrig tegneguide med fine illustrationer i trin-for-trin-vejledningerne.

Andre tegnebøger for børn er fx Lær at tegne kæledyr


Lær at tegne dyr


fra 2016, med kun 25 kæledyr på 64 sider. I 2007 udkom Lær at tegne dyr på 160 sider, der bedre svarer til denne nye titel i omfang og alder. Her kunne man tegne: hunde, katte, heste, hjorte, bjørne, løver, elefanter og andre dyrAndre tegnebøger for børn er fx Lær at tegne kæledyr fra 2016, med kun 25 kæledyr på 64 sider. I 2007 udkom på 160 sider, der bedre svarer til denne nye titel i omfang og alder. Her kunne man tegne: hunde, katte, heste, hjorte, bjørne, løver, elefanter og andre dyrAndre tegnebøger for børn er fx Lær at tegne kæledyr fra 2016, med kun 25 kæledyr på 64 sider. I 2007 udkom Lær at tegne dyr på 160 sider, der bedre svarer til denne nye titel i omfang og alder. Her kunne man tegne: hunde, katte, heste, hjorte, bjørne, løver, elefanter og andre dyr.

Lektørudtalelse

Af

Susanne Dahl Jensen


Informationer og udgaver

Bog

2017