Bøger / faglitteratur / opskrifter

Lær at strikke med 50 firkanter : en unik tilgang til strikkeundervisning for begyndere og øvede


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
144 sider: ill. i farver
Udgivet
2016
Ophav
Genre og form
opskrifter, mønstre, strikkeopskrifter, strikkemønstre

Beskrivelse


Strikkekursus, hvor strikkefærdigheder gradvis opbygges ved at strikke 50 firkanter. Mønstrene er ordnet efter sværhedsgrad og forklaret i tekst, tegninger, farvefotos og diagrammer. Afsluttes med forslag til hvordan de firkantede strikkeprøver kan sys sammen til beklædning og brugsting.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. aug. 2016

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 26. aug. 2016

Utraditionelt strikkekursus, hvor du gradvist opbygger dine færdigheder fra nybegynder til viderekommen. Når du har strikket alle bogens 50 firkanter, er du godt i gang.

Den engelsksprogede forfatter skriver bloggen www.handykitty.com og har designet strik for bl.a. "Drops Design". Hun giver sin strikkebegejstring videre til læseren, der med denne bog kan lære grundlæggende strikning for begyndere og gå videre til mere teknisk krævende mønstre. Til sidst er der forslag til hvordan de firkantede strikkeprøver kan sys sammen til beklædning og brugsting. Bogen er i mellemstort format, indholdet er ordnet efter sværhedsgrad og forklaret i tekst, tegninger, farvefotos og diagrammer.

Forfriskende, utraditionel formidling af grundlæggende og mere avanceret strikning. Det kan næsten ikke undgå at give læserne blod på tanden, at det normalt kedsommelige arbejde med at strikke prøver her vises anvendt på kreative måder.

Strikkede firkanter er også tema i Kun firkanterAlle kan strikkeStrikkede grydelapper og indgår i den ældre, børnevenlige Alle kan strikke samt Strikkede grydelapper. Bogen er anderledes end andre grundhåndbøger i strik, fordi den koncentrerer sig om en bestemt form med stigende teknisk sværhedsgrad, og anderledes end andre mønstersamlinger, fordi den anviser hvordan de strikkede prøver rent faktisk kan bruges til andet end blot en "kladde"Strikkede firkanter er også tema i Kun firkanter og indgår i den ældre, børnevenlige samt Strikkede grydelapper. Bogen er anderledes end andre grundhåndbøger i strik, fordi den koncentrerer sig om en bestemt form med stigende teknisk sværhedsgrad, og anderledes end andre mønstersamlinger, fordi den anviser hvordan de strikkede prøver rent faktisk kan bruges til andet end blot en "kladde"Strikkede firkanter er også tema i Kun firkanter og indgår i den ældre, børnevenlige Alle kan strikke samt . Bogen er anderledes end andre grundhåndbøger i strik, fordi den koncentrerer sig om en bestemt form med stigende teknisk sværhedsgrad, og anderledes end andre mønstersamlinger, fordi den anviser hvordan de strikkede prøver rent faktisk kan bruges til andet end blot en "kladde".