Bøger / faglitteratur

Lær at skabe positive forandringer : coaching i teori og praksis


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
183 sider: ill.
Udgivet
2007
Ophav

Beskrivelse


Lær igennem coaching at skabe positive forandringer ved at anvende teknikker, der kun fokuserer på mål, muligheder og potentiale.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Jørgen Bartholdy

2007

Alle kan være med her, hvor det helt grundlæggende ved coaching beskrives. Alle de forskellige forudsætninger for at gennemføre et vellykket coaching-forløb er med, fra selve samtalerne planlægges over overvejelser over, hvor i livet den coachede befinder sig til evaluering af forløbet. Begynderen kan hente den første viden i denne bog, men ingen skal i øvrigt tro, at det er tilstrækkeligt til at kunne fungere som coach på et professionelt plan.

Forfatteren har års erfaring som udøvende coach i mange forskellige sammenhænge. Hans budskab er enkelt, og han gør ikke tingene vanskeligere end de er. Sproget er ligefremt og levende, og selvom hans begejstring skinner igennem, bliver han ikke skinger i tonen.

Der er allerede mange bøger om emnet, men denne skal fremhæves for sin praktiske anvendelighed. Den er et godt bud på et standardværk for dem, der vil vide mere om, hvad coaching går ud på i praksis.

Letlæst og velskrevet introduktion til emnet coaching som kan bruges af enhver, der ønsker at sætte sig ind i emnet.