Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Ladyens løgn


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

513 sider

Udgivet

2021

Ophav

Sarah MacLean(forfatter)

Sarah von Essen(oversætter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, romaner, historiske romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Devon styrer Londons underverden, mens han kæmper for at hertugen af Marwick ikke fører den slægt videre, som engang udstødte ham fra det gode selskab. Men Lady Felicity er lige ved at forpurre Devons plan om at ramme Marwick. 1800-tals romance for alle, der elsker kærlighedsromaner


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. nov. 2021

af

af

Maria Sjøblom

d. 26. nov. 2021

Devon styrer Londons underverden, mens han kæmper for at hertugen af Marwick ikke fører den slægt videre, som engang udstødte ham fra det gode selskab. Men Lady Felicity er lige ved at forpurre Devons plan om at ramme Marwick. 1800-tals romance for alle, der elsker kærlighedsromaner.

Lady Felicity er led og ked af at have mistet status i Londons adelige kredse. Hun vil ikke nøjes med at være en kedelig skyggetante og kommer overraskende til at udråbe sig selv som forlovet med den attraktive og mystiske hertug af Marwick. Devon arbejder i skjul på at forpurre Hertugen af Marwicks ægteskabsplaner, da han under ingen omstændigheder vil tillade, at slægten videreføres af hertugen. Fyldt med gammelt had, bilder Devon derfor lady Felicity ind, at han vil hjælpe hende med at få opfyldt alle hendes drømme om kærlighed og ægteskab. Devon havde bare ikke regnet med, at hans kolde hjerte kunne smeltes af sådan en fornem, adelig skyggetante.

Underholdende romance som, udover de adelige baller, også giver et spændende indblik i 1830'ernes kriminelle underverden. Forhistorien er en smule kompliceret at finde rundt i, men som romanen skrider frem, falder det hele på plads.

Nyd også "Bow Street-serien" af Lisa Kleypas, som starter med Elskerindens skygge.Informationer og udgaver

2021

Bog

Sarah MacLean

Flamingo, 1. udgave

2021

Ebog

Sarah MacLean

Flamingo, 1. e-bogsudgave

2021

Lydbog (net)

indlæser: Kristine Brendstrup

Flamingo

2022

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Kristine Brendstrup

Flamingo