Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Ladyens livvagt

Del 2 af Duke dynastyDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

352 sider

Udgivet

2022

Ophav

Sabrina Jeffries(forfatter)

Lene B. Sørensen(oversætter)
Genre og formroman, historiske romaner, kærlighedsromaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Et livligt sind i en ung smuk kvinde sender den pensionerede kaptajn Wolfe på overarbejde, da han bliver hyret som hendes livvagt i Londons selskabssæson. Til læsere af historiske romancer


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. aug. 2022

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 12. aug. 2022

Et livligt sind i en ung smuk kvinde sender den pensionerede kaptajn Wolfe på overarbejde, da han bliver hyret som hendes livvagt i Londons selskabssæson. Til læsere af historiske romancer.

Den charmerende Lady Gwen Drake har en hemmelighed fra sin ungdom og nu truer onde kræfter med af afsløre den. Derfor hyrer hendes bror den indelukkede og ordknappe krigshelt Joshua Wolfe som livvagt, da søsteren skal deltage i Londons selskabssæson. Målet er selvfølgelig at finde en passende ægtemand, for ingen forventer jo at møde den store kærlighed. Men man bestemmer ikke selv, hvem ens hjerte brænder for. 2. del af "Duke dynasty".

Historisk romance fra regency-periodens England, hvor der er lige dele svimlende kærlighedshistorie og detaljerede erotiske passager. Det er velskrevet underholdningslitteratur.

Andre gode historiske serier med romantik og erotik er fx Et skæbnesvangert kysDen ugifte hertug


Ladyens løgn


Hertugindeprojektet


og så selvfølgelig Den ugifte hertug men også den lidt mere skæve Ladyens løgn HertugindeprojektetAndre gode historiske serier med romantik og erotik er fx Et skæbnesvangert kys og så selvfølgelig men også den lidt mere skæve Ladyens løgn HertugindeprojektetAndre gode historiske serier med romantik og erotik er fx Et skæbnesvangert kys og så selvfølgelig Den ugifte hertug men også den lidt mere skæve HertugindeprojektetAndre gode historiske serier med romantik og erotik er fx Et skæbnesvangert kys og så selvfølgelig Den ugifte hertug men også den lidt mere skæve Ladyens løgn .Informationer og udgaver

2022

Bog

Sabrina Jeffries

Flamingo, 1. udgave

2022

Ebog

Sabrina Jeffries

Flamingo, 1. e-bogsudgave

2022

Lydbog (net)

indlæser: Kristine Brendstrup

Flamingo