Bøger / faglitteratur / erindringer

Ladies i gummistøvler på afveje : eventyrlige fortællinger om mennesker og livet i det forunderlige Sydengland


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
239 sider
Udgivet
2019
Ophav
Genre og form
erindringer

Beskrivelse


Hyggelige anekdoter om to midaldrende veninders, Hanne Tang Christensen og Liv Bentsen, oplevelser og dagligdag i den naturskønne landsby Shaftesbury.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2019

af

af

Christine Christensen

d. 16. okt. 2019

Hyggelige anekdoter om to veninders oplevelser og dagligdag i den naturskønne landsby Shaftesbury. Henvender sig primært til et modent publikum, fortrinsvis kvinder, der holder af at læse om Sydenglands idylliske landsbyliv.

To danske veninder, Hanne og Liv, har deres daglige virke i den engelske by Shaftesbury; en indtagende og ukompliceret lille landsby, hvor alle kender alle og der altid er tid til en dejlig kop te eller en passiar over hækken. De to engagerede damer mødes til frokoster, udflugter og middagsselskaber med en række af deres venlige naboer, og da begge ligeledes er involveret i mange af landsbyens aktiviteter, består bogen af en række minder, anekdoter og fortællinger fra hverdagens oplevelser med mennesker og dyr.

Endnu flere bekendtskaber føjes til de to damers i forvejen omfangsrige bekendtskabskreds i dette nye bind om de "to ladies i gummistøvler. Det overdådige persongalleri og de mange detaljer om stort og småt danner en fin mosaik af de to kvinders dagligdag, men på trods af de mange pudsige personligheder forbliver bogen mest af alt en hyggelig, men privat selvbiografi om to veninders oplevelser med venner og bekendte.

Denne bog minder allermest om forfatterparrets øvrige bøger Ladies i gummistøvlerDet må ikke være kedeligt og Det må ikke være kedeligtDenne bog minder allermest om forfatterparrets øvrige bøger Ladies i gummistøvler og .