Gå til indholdLa familia grande


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

197 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


En personlig beretning om en spændende opvækst i en toneangivende parisisk familie, som brat ændres, da Camille Kouchners tvillingebror fortæller hende om stedfaderens seksuelle overgreb på ham. Til læsere af velskrevne familiehistorier


Anmeldelser (7)


24. sep. 2021

En personlig beretning om en spændende opvækst i en toneangivende parisisk familie, som brat ændres, da Camille Kouchners tvillingebror fortæller hende om stedfaderens seksuelle overgreb på ham. Til læsere af velskrevne familiehistorier.

Camille Kouchner og hendes søskende havde en privilegeret barndom i et frigjort parisisk venstrefløjsmiljø i 1980’erne. Hendes berømte og elskede mor og stedfar udgjorde sammen med familie og venner en indflydelsesrig klan med magt og succes. Men denne verden begynder at falde fra hinanden, da hendes morfar og siden hendes mormor begår selvmord. Da broren Victor fortæller Camille om stedfaderens overgreb, men forbyder hende at sige noget, lukker hun sig skyldbetynget og skamfuldt inde i sig selv. Som voksen fortæller hun sin mor om overgrebene, og afsløringen afstedkommer et endeligt brud mellem mor og datter.

En levende og poetisk fortælling om en svunden tidsepoke, en bemærkelsesværdig families storhed og fald og om en datters uforbeholdne kærlighed til sin mor, som bliver gjort til skamme, da hendes mor ignorer anklagerne mod hendes mand.

Der findes mange beretninger om seksuelt misbrug og følgerne deraf, blandt andre Pigen i spejlet


Går du nu, er du ikke længere min datter


: en personlig beretning om seksuelt misbrug. I den velskrevne Går du nu, er du ikke længere min datter fortæller Anne Bitsch sin historie om en opvækst i en velstillet familie med incestDer findes mange beretninger om seksuelt misbrug og følgerne deraf, blandt andre Pigen i spejlet : en personlig beretning om seksuelt misbrug. I den velskrevne fortæller Anne Bitsch sin historie om en opvækst i en velstillet familie med incestDer findes mange beretninger om seksuelt misbrug og følgerne deraf, blandt andre Pigen i spejlet : en personlig beretning om seksuelt misbrug. I den velskrevne Går du nu, er du ikke længere min datter fortæller Anne Bitsch sin historie om en opvækst i en velstillet familie med incest.

Lektørudtalelse

Af

Grethe Lorentzen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Emma Karlebjerg

2021-11-10

Politiken

Af

Lise Garsdal

d. 4. sep. 2021

Jyllands-posten

Af

Katrine Sommer Boysen (f. 1980)

d. 4. sep. 2021

Berlingske tidende

Af

Katherine Diez

d. 16. sep. 2021

Information

Af

Mathilde Moestrup

d. 3. sep. 2021

Weekendavisen

Af

Kristian Ditlev Jensen (f. 1971)

d. 3. sep. 2021


Informationer og udgaver

Bog

2021

Ebog

2021

Lydbog (net)

2021