Gå til indhold



Kyssekraft : udvidelse af erozonen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

187 sider

Udgivet

2016

genre/form

noveller



Originaludgave

2016


Beskrivelse


17 erotiske noveller, som beskriver lyst og sex på tværs af køn, alder, tabuer og landegrænser


Anmeldelser (2)


27. okt. 2016

Saftige, erotiske noveller, som beskriver lyst og sex på tværs af køn, alder og landegrænser. For alle læsere af erotisk litteratur og især dem, som gerne vil have mere erotisk indhold end blot Mr. Grey og rige, smukke mennesker.

Bente Clod kommer i sine 17 noveller rundt om både et ældre pars erotiske eventyr, det tabuiserede forhold mellem søskende, en ung piges første lesbiske erfaring og en fortælling om en homoseksuel mand, som er forelsket i en mand, som ønsker sig mere end noget andet at være kvinde. Her er både kærlighed, rå sex, hverdagsknald, utroskab og et historisk glimt af de sidste elskende i Pompejis vulkanaske.

Novellesamlingen holder sig ikke inden for de konventionelle forestillinger om erotik og sex. Men det fungerer bare og novellernes forskellighed gør blot bogen mere levende. Der er bestemt en god mulighed for at få åbnet sine horisonter og opleve erotikken som andet - og meget mere- end kun mellem kvinde og mand. Her er ingen rig mand, som tager den unge kvinde med storm. Til gengæld er her både saft, livsglæde og tårepersere i mellem.

Bente Clod har tidligere udgivet den lignende novellesamling Smagen af dig


M - erotiske noveller af mænd


K - erotiske noveller af kvinder


. I novellesamlingerne M - erotiske noveller af mænd og K - erotiske noveller af kvinder har sex og erotik ligeledes mange udtryk, dog med noget mindre udforskning af tabuerBente Clod har tidligere udgivet den lignende novellesamling Smagen af dig. I novellesamlingerne og K - erotiske noveller af kvinder har sex og erotik ligeledes mange udtryk, dog med noget mindre udforskning af tabuerBente Clod har tidligere udgivet den lignende novellesamling Smagen af dig. I novellesamlingerne M - erotiske noveller af mænd og har sex og erotik ligeledes mange udtryk, dog med noget mindre udforskning af tabuerBente Clod har tidligere udgivet den lignende novellesamling Smagen af dig. I novellesamlingerne M - erotiske noveller af mænd og K - erotiske noveller af kvinder har sex og erotik ligeledes mange udtryk, dog med noget mindre udforskning af tabuer.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom

Kvinden & samfundet

Af

Lilje Maria Clausen

Årg. 131, nr. 1692 (2016)


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Ebog

2020

Ebog

2016

Bog

2016