Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

Kvote 2 : sådan kommer du ind på din drømmeuddannelse


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

146 sider

Udgivet

2017

Ophav
Genre og formvejledninger
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for studerende


Beskrivelse


Guide til at få skrevet den bedst mulige ansøgning til kvote 2 studiet ved at indsamle erfaringer gennem jobs, rejser, uddannelse og frivilligt arbejde. Med eksempler på ansøgninger, CV-typer og råd til optagelsessamtalen


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. aug. 2017

af

af

Maja Ellegaard-Petersen

d. 3. aug. 2017

Her er bogen der inspirerer, forklarer og kommer med gode råd, så du kan komme ind på dit drømmestudie, selvom du ikke har det rette karaktergennemsnit. For nyudklækkede studenter og uddannelsessøgende med erhvervserfaring.

Bogen er en guide til at få skrevet den bedst mulige ansøgning til kvote 2 til drømmestudiet ved at indsamle erfaringer gennem jobs, rejser, uddannelse og frivilligt arbejde. Indeholder eksempler på gode ansøgninger, CV-typer og gode råd til en vellykket optagelsessamtale.

Bogen er meget udførlig med rigtig mange ideer, eksempler og historier fra det virkelige liv. Den er samtidig skrevet i et levende og vedkommende sprog, så man selv får helt lyst til at prøve kræfter med en kvote 2 ansøgning.

Dette er den første udgivelse i bogform, der omhandler anbefalinger til skrivning af en kvote 2 ansøgning. Den findes både i en trykt udgave og e-bogsudgave, men jeg synes den er oplagt som e-bog, idet der er mange henvisninger til netsteder, som man kan klikke direkte videre til. Der ligger nogle kortere guides på UG.dk og studentum.dk, som slet ikke giver samme indtryk af de mange muligheder der er.Informationer og udgaver

2017

Bog

Mads Ellermann Holmbom

Gyldendal, 1. udgave

2017

Ebog

Mads Ellermann Holmbom

Gyldendal, 1. e-bogsudgave