Gå til indholdBøger / faglitteratur

Kvinder - en manual for mænd : det integrale parforhold


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

411 sider: ill.

Udgivet

2014

Ophav

Martin Ucik(forfatter)

Hanne Steinicke(oversætter)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Med udgangspunkt i Ken Wilbers Integrale Model gives et bud på bedre og sundere kærlighedsrelationer ud fra en maskulin forståelsesramme


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. aug. 2013

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 9. aug. 2013

Målgruppen er mænd, der søger en systematisk model til en forhåbentlig bedre forståelse af deres kærlighedsrelationer. Denne manual er alene rettet til mænd, men mon ikke en del nysgerrige kvinder gerne læser med.

Manual der ved hjælp af "Ken Wilbers Integrale Model for menneskelig vækst og potentiale", giver et bud på bedre og sunde kærlighedsrelationer ud fra en maskulin forståelsesramme. Integral betyder sammenhængende, hel, og fuldkommen. Modellen er if. bogen brugt indenfor fx økonomi, lægevidenskab, jura, kunst, management, uddannelse og spiritualitet". Og nu altså også med Martin Uciks bog indenfor kærlighedsrelationer og dating. Bogen bygger på 4 interessante præmisser: 1) "Vi er kun bevidste om os selv gennem vores relationer", 2) "Vi er her for at forplante os", 3) "Meningen med livet er at udvikle vores bevidsthed i retning mod at vågne op til vores autentiske livsformål og evnen til at elske betingelsesløs", 4)"Kærlighed kan være betingelsesløs, men det kan relationer ikke". Bogen er umiddelbart en tankevækkende blanding af en maskulin evne og lyst til at sætte alt i forståelige systemer, og samtidig åbne for spiritualiteten. Bogen har en "kompatibilitetsmatrix", der farvekoder kærlighedsrelationer, og appendiks med farvekodet videre læsning.

Kan sammenlignes med en klassiker som Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus af John Gray, og som maskulin manual Spillet af Neil Strauss.

Tankevækkende maskulin manual, mest potentiale på større biblioteker.Informationer og udgaver

2014

Bog

Martin Ucik

I AM, Ny udgave

2013

Bog

Martin Ucik

ID Academy