Gå til indholdKvinden under isen : kriminalroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

390 sider: ill.

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Et kvindelig i en sø nær Køge giver hovedbrud hos efterforskerne, og dårligt vejr forsinker opklaringen. For læsere af krimier med et overskueligt plot og fokus på opklaringen


Anmeldelser (2)


1. okt. 2021

Et kvindelig i en sø nær Køge giver hovedbrud hos efterforskerne, og dårligt vejr forsinker opklaringen. For læsere af krimier med et overskueligt plot og fokus på opklaringen.

Kriminalkommissær Tobias Isaksen bliver kaldt ud til en tilfrossen sø, da fire drenge ringer ind om fundet af et kvindelig. Der er en heftig snestorm over det meste af Norden, så alle retsmedicinere er sneet inde til et seminar i Oslo. Et vidne, som har set drengene ved søen, sår tvivl om drengenes forklaring. Fandt de kvinden, eller skubbede de kvinden i søen? Mens vi og politiet venter på lægelig ekspertise, bliver læseren introduceret for en lyssky person, som om natten henvender sig ved den lokale rockerborg med et videobånd. Har det noget at gøre med kvinden, han holder fanget i sin lejlighed? Jakob Brønnum har udgivet en lang række digtsamlinger og romaner, senest Dahls forklaring


: roman fra 2020Kriminalkommissær Tobias Isaksen bliver kaldt ud til en tilfrossen sø, da fire drenge ringer ind om fundet af et kvindelig. Der er en heftig snestorm over det meste af Norden, så alle retsmedicinere er sneet inde til et seminar i Oslo. Et vidne, som har set drengene ved søen, sår tvivl om drengenes forklaring. Fandt de kvinden, eller skubbede de kvinden i søen? Mens vi og politiet venter på lægelig ekspertise, bliver læseren introduceret for en lyssky person, som om natten henvender sig ved den lokale rockerborg med et videobånd. Har det noget at gøre med kvinden, han holder fanget i sin lejlighed? Jakob Brønnum har udgivet en lang række digtsamlinger og romaner, senest Dahls forklaring : roman fra 2020.

En krimi som er meget forklarende overfor læseren og har et meget roligt tempo. Bl.a. venter vi længe på at få kvinden op af isen pga. snestormen. Fortælleren er alvidende, og som læser bliver du bekendt med oplysninger, inden politiet gør, og det gør desværre, at spændingen udebliver. Et tvist i slutningen af bogen binder en fin sløjfe på fortællingen.

<t>38606131 Falkeblik : krimithriller<t> er et andet bud på en dansk krimi, som er meget detaljeorienteret.

Lektørudtalelse

Af

Kirstine Louise Grøngaard

Point of view international [online]

Af

Hans Henrik Fafner

2021-10-01


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021