Gå til indholdKvinden på bænken : kriminalroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

298 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Maria Wern skal undersøge en ung kvindelig præsts forsvinden og opdager hurtigt, at forsvindingssagen hænger sammen med Jesper Eks nye hemmelighedsfulde kæreste, Julia. For læsere af krimier


Anmeldelser (1)


1. apr. 2022

Maria Wern skal undersøge en ung kvindelig præsts forsvinden og opdager hurtigt, at forsvindingssagen hænger sammen med Jesper Eks nye hemmelighedsfulde kæreste, Julia. For læsere af krimier.

Den unge præst Alva modtager gentagne trusler, og Maria Wern bliver sat på sagen. Kort tid efter forsvinder den unge præst og sagen er nu en helt anden. Samtidig møder Jesper Ek den smukke, men hemmelighedsfulde, Julia som han bliver hovedkulds forelsket i. Hurtigt står det klart, at der er en sammenhæng mellem den forsvundne præst og Julia. Første bind i serien om Maria Wern hedder Stum sidder guden


Den unge præst Alva modtager gentagne trusler, og Maria Wern bliver sat på sagen. Kort tid efter forsvinder den unge præst og sagen er nu en helt anden. Samtidig møder Jesper Ek den smukke, men hemmelighedsfulde, Julia som han bliver hovedkulds forelsket i. Hurtigt står det klart, at der er en sammenhæng mellem den forsvundne præst og Julia. Første bind i serien om Maria Wern hedder Stum sidder guden.

Fin, velskrevet krimi med et godt fremadskridende tempo, men uden splat og unødig vold. Den er hurtigt læst, fordi man bare gerne vil vide hvad der sker. Bogen kan sagtens læses som en selvstændig krimi - tidligere hændelser er fint beskrevet, så man som læser ikke mangler noget.

Oplagte krimiforfattere at læse i denne sammenhæng er Camilla Läckberg og Liza Marklund.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Bøcher Roesen


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022