Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Kvinden i mørket


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

316 sider

Udgivet

2020

Ophav

Charlie Donlea(forfatter)

Anne Mette Poulsen(oversætter)
Genre og formroman, spænding, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Den retsmedicinske rekonstruktør Rory Moore vikles ind i en sag, der trækker tråde tilbage til 40 år gamle uopklarede mord, hvor den formodede gerningsmand står til at blive prøveløsladt


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. jan. 2020

af

af

Iben Jakobsen

d. 24. jan. 2020

Rory Moore rives ud af sin komfortzone, da hun må overtage sin afdøde fars sag med en seriemorder, der skal prøveløslades. Perfekt til spændingsfans.

I sommeren 1979 forsvinder fem kvinder fra Chicago sporløst, og politiet har ingen chance for at finde den formodede morder - lige indtil Angela Mitchell sender dem en pakke proppet med ledetråde. Hun forsvinder dog selv inden de når at snakke med hende, men de fanger trods alt hendes morder. Fyrre år senere står morderen til prøveløsladelse. Rory Moore arbejder som retsmedicinsk rekonstruktør og formår gang på gang at komme til bunds i uopklarede drabssager, men hun må tage en pause, da hun skal rydde op i sin afdøde fars advokatkontor. Her finder hun nogle kryptiske sagsakter, der antyder, at der var mere at sige om sagen og Angela Mitchell, end offentligheden fik at vide. Rorys evner kommer på prøve for at finde sandheden om Angelas sidste dage. Det er den første bog af forfatteren, der er oversat til dansk.

Velskrevet og virkelig fængende thriller med korte kapitler som man flyver igennem. Rory kommer på sporet af fortiden og krydret med kapitler fra 1970'erne og 1980'erne, sidder man som læser og gætter med på hvem, hvad og hvordan.

Kan sammenlignes med spændingsniveauet i fx Bag lukkede døreSom om vi aldrig rigtigt fandtes


Dengang Annie Thorne forsvandt


, Som om vi aldrig rigtigt fandtes og Dengang Annie Thorne forsvandtKan sammenlignes med spændingsniveauet i fx Bag lukkede døre, og Dengang Annie Thorne forsvandtKan sammenlignes med spændingsniveauet i fx Bag lukkede døre, Som om vi aldrig rigtigt fandtes og .Informationer og udgaver

2020

Bog

Charlie Donlea

Jentas, 1. udgave

2020

Ebog

Charlie Donlea

Jentas

2020

Lydbog (net)

indlæser: Randi Winther

Jentas

2020

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Randi Winther

Jentas Lyd,AV Forlaget Den Grimme Ælling

2020

Lydbog (cd)

indlæser: Randi Winther

Jentas Lyd,AV Forlaget Den Grimme Ælling