Gå til indholdKvinden i den hvide kimono


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

331 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


To kvinder er på trods af adskillelse af oceaner og flere årtier uløseligt forbundet af hemmelighederne imellem dem. En kærlighedsroman om valg, fravalg og store beslutninger


Anmeldelser (1)


10. jun. 2020

To kvinder er på trods af oceaner og flere årtier uløseligt forbundet af hemmelighederne imellem dem. En kærlighedsroman om valg, fravalg og store beslutninger. For læsere der holder af gribende kærlighedsfortællinger.

I to spor fortælles en stor kærlighedshistorie, der strækker sig gennem årtier. I 1957 hører vi historien om japanske Naoko, der som ganske ung venter på at gennemføre sit arrangerede ægteskab, men hendes hjerte tilhører en amerikansk sømand. Gennemfører hun ægteskabet med den mand, hendes familie har valgt for hende, vil hun sikre familiens fremtid. Følger hun sit hjerte sætter hun familiens ærer over styr. Romanens andet spor er nutiden, hvor Tori Kovac passer sin kræftsyge far, der på sit dødsleje vil fortælle sin datter hele sandheden om sit lange levede liv. Romanen er inspireret af virkelige hændelser.

Filmisk og underholdende roman om de store valg, der bliver taget gennem et langt liv. En rørende fortælling om kultur og ære og ikke mindst valg og fravalg. Sproget er flydende og maler fint den japanske stemning frem. Spring i tid fungerer upåklageligt og de to historier flettes sikkert ind i hinanden.

Det historiske perspektiv, stemning og spring i tid minder om Inden vi blev jeres


Sommerfugleværelset


. Stilistisk og tematisk minder romanen også om SommerfugleværelsetDet historiske perspektiv, stemning og spring i tid minder om Inden vi blev jeres. Stilistisk og tematisk minder romanen også om Det historiske perspektiv, stemning og spring i tid minder om Inden vi blev jeres. Stilistisk og tematisk minder romanen også om Sommerfugleværelset.

Lektørudtalelse

Af

Karina Høyer


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020