Gå til indholdKvinde bevæg dig stærk : slut med junk-træning


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

216 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Beskrivelse


En ny tilgang til kvinders træning, hvor det handler om at styrke kroppens kerne, herunder bækken, åndedræt, ryg og mave, da det ellers kan medføre problemer med bækkensmerter, inkontinens, seksuelle forstyrrelser, nedsynkning af organer og delte mavemuskler


Anmeldelser (1)


18. okt. 2017

Kvindekroppen er bedre tjent med velovervejede bevægelser fremfor bevidstløs træning i træningssalen, hedder det i denne bog for kvinder i alle aldre.

Forfatteren er fysioterapeut og slår til lyd for, at kvinder, hvad enten de har født eller ej, prioriterer deres tid og er opmærksomme på at bruge deres krop hensigtsmæssigt i hverdagen, så de kan blive stærke på en naturlig måde. Det er vigtigt, at kroppens kerne, herunder bækken, åndedræt, ryg og mave er velfungerende, for ellers kan det medføre problemer med bækkensmerter, inkontinens, seksuelle forstyrrelser, nedsynkning af organer og delte mavemuskler. Det giver ikke mening at løbetræne eller træne i træningssal, før kernen er velfungerende, for resultatet kan blive overbelastning eller understimulering. Teori og øvelser til en stærk kerne gennemgås i tekst, illustrationer, fotos og gennem QR-koder.

En velunderbygget og grundig bog til seriøst interesserede. Der er forholdsvis meget tekst og ingen overflødige fotos, så det er en bog, man skal give sig tid til at sætte sig ind i. Forfatteren brænder for sit emne, og hun er en dygtig og insisterende formidler, der sætter tanker i gang hos læseren om kvantitet og kvalitet i træning og bevægelse.

Der er ingen bøger med samme vinkel, men fx Bækkenbund i topform


Stærk ryg på 10 min.


Styrke- og konditionstræning for kvinder i alle aldre


, Stærk ryg på 10 min og Styrke- og konditionstræning for kvinder i alle aldre har nogle af de samme perspektiverDer er ingen bøger med samme vinkel, men fx Bækkenbund i topform, Stærk ryg på 10 min og Styrke- og konditionstræning for kvinder i alle aldre har nogle af de samme perspektiverDer er ingen bøger med samme vinkel, men fx Bækkenbund i topform, Stærk ryg på 10 min og har nogle af de samme perspektiverDer er ingen bøger med samme vinkel, men fx Bækkenbund i topform, Stærk ryg på 10 min og Styrke- og konditionstræning for kvinder i alle aldre har nogle af de samme perspektiver.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2019

Lydbog (net)

2019

Bog

2017

Ebog

2017