Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Kvæler : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

409 sider

Udgivet

2022

Ophav

Kim Faber(forfatter)
Genre og formroman, krimi, politiromaner, romaner

Beskrivelse


En række kvinder bliver fundet kvalt i København. Det udvikler sig rigtig grimt og kommer faretruende tæt på politifolkene Martin Juncker og Signe Kristiansen privat. Et sikkert hit til alle læsere af realistiske danske krimier med et plot og et flow, der holder hele vejen


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. jul. 2021

af

af

Lone Krøgh

d. 30. jul. 2021

En række kvinder bliver fundet kvalt i København. Det udvikler sig rigtig grimt og kommer faretruende tæt på politifolkene Martin Juncker og Signe Kristiansen privat. Et sikkert hit til alle læsere af realistiske danske krimier med et plot og et flow, der holder hele vejen.

Martin Juncker og Signe Kristiansen arbejder igen sammen på Personfarlig ved Københavns Politi. Han er ved at blive skilt og er nyopereret for prostatakræft, og hun er mærket af en voldtægt, som hun ikke har fortalt nogen om. Det private må vige for spektakulære kvindedrab, som muligvis har noget med tidligere voldtægter at gøre. Politiet famler i blinde, mens der bliver fundet den ene kvalte kvinde efter den anden. Da der endelig kommer et gennembrud, udvikler tingene sig hurtigt og livstruende for alle involverede. Det er tredje og selvstændige krimi i serien med Juncker og Kristiansen af det journalistuddannede forfatterpar Kim Faber og Janni Pedersen.

Suveræn krimi, hvor det hele spiller. Et overraskende plot, flydende sprog, genkendelige skildringer fra et nutidigt København og hovedpersoner af kød og blod og med fejl og mangler, svagheder og styrker. Kim Faber og Janni Pedersens håndelag fejler bestemt ingenting, og forhåbentlig kommer der flere krimier fra den kant.

Læses på linje med gedigne danske krimier og spændingsromaner af fx Steffen Jacobsen, Jens Henrik Jensen, Michael Katz Krefeld og Jesper Stein.


Politiken

d. 5. aug. 2021

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 5. aug. 2021


Berlingske tidende

d. 8. aug. 2021

af

af

Jakob Genz

d. 8. aug. 2021


Jyllands-posten

d. 7. aug. 2021

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 7. aug. 2021Informationer og udgaver

2022

Bog

Kim Faber

Politiken, 2. udgave

2021

Bog

Kim Faber

Politiken, 1. udgave

2021

Bog

Kim Faber

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2021

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Dan Schlosser

Politiken

2021

E-bog

Kim Faber

Politiken, 1. ebogsudgave

2021

Lydbog (online)

indlæser: Dan Schlosser

Politiken