Bøger / faglitteratur

Kuren til varigt vægttab


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
193 sider: ill. i farver
Udgivet
2014
Ophav

Beskrivelse


Vejledning i hvordan man opnår et varigt vægttab ved hjælp af styrketræning, motion og den rette ernæring. Med styrke- og konditionsprogrammer af forskellige sværhedsgrader.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. feb. 2014

af

af

Jette Landberg

d. 24. feb. 2014

Henvender sig til alle, der har et ønske om at tabe sig. Her er ikke tale om, at man skal være motionsfreak eller lignende, alle kan være med. Henrik Duer er kendt fra TV3-programmet "Ekstremt fed - et år til at redde livet", så han har erfaring i at arbejde med helt almindelige mennesker.

Vi får her en guide til, hvordan man kan opnå et varigt vægttab tilpasset ens egen person. Henrik Duer kommer godt rundt om de forskellige kombinationer af motion og kost, der tilsammen kan give et vægttab, der kan holde. Her er ingen mirakelkure, man skal simpelthen spise færre kalorier og lave mere motion, både styrke- og konditionstræning, så kommer vægttabet. I en række kapitler gennemgår han emner som motionsformer, begynderprogrammer, hurtige og langsommere vægttab, søvn, styring af kosten osv. Alt meget enkelt beskrevet med en opsummering af de vigtigste ting efter hvert kapitel. Henrik Duer er cand.scient i idræt, træningsfysiolog og var vært i programmet "Ekstremt fed".

Jeg kom til at tænke på Slankekurs af Per Brændgaard. Her fokuserer forfatteren også på hele livsstilen og peger frem mod et varigt vægttab i stedet for en hurtig kur. Brændgaards bog er dog langt mere omfattende, denne er enklere og mere overskuelig at gå til.

En overskuelig, jordbunden og pædagogisk slankebog, der lægger op til varigt vægttab med en kombination af motion og kostomlægning.