Gå til indholdBøger / faglitteratur

Kuren mod stress : sådan slipper du stress for altid


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

226 sider: ill.

Udgivet

2018

Ophav

Anette Betke(redaktør)

Rasmus Julius(illustrator)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Om hvad stress er, hvordan vi påvirkes af stress og om hvilke faktorer på såvel det samfundsmæssige, arbejdsmæssige og personlige plan, der er med til at skabe stress. Med angivelse af fire trin som fører til et liv uden stress


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. nov. 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 8. nov. 2018

En forebyggende bog om stress - men også genoprettende til, når stressen har ramt. Henvender sig til alle, der er på vej mod en stress-tilstand og gerne vil bremse den udvikling, dem der har været ramt og ikke vil ende der igen, samt pårørende og kollegaer.

Lisbeth Fruensgaard har mange års erfaring som stresscoach og underviser. Grundtanken er, at man skal betragte krop, sjæl og sind som en dyrebar gave, der har fortjent det bedste. En del af rådene vil være genkendelige: Træk vejret, meditér, hold pauser, sov godt, spis sundt, kom ud og motioner i dagslyset o.s.v. Derudover lægger bogen op til, at man selv tager ansvar, lærer at sætte "nærende" fremfor "drænende" grænser, og at man må arbejde med sig selv, sine tanker og værdier. Øvelser og cases undervejs. Fruensgaard har tidligere udgivet: Tag dig nu sammen, skatDet er nu eller aldrig!


Hverdagsglæde


, Det er nu eller aldrig! og HverdagsglædeLisbeth Fruensgaard har mange års erfaring som stresscoach og underviser. Grundtanken er, at man skal betragte krop, sjæl og sind som en dyrebar gave, der har fortjent det bedste. En del af rådene vil være genkendelige: Træk vejret, meditér, hold pauser, sov godt, spis sundt, kom ud og motioner i dagslyset o.s.v. Derudover lægger bogen op til, at man selv tager ansvar, lærer at sætte "nærende" fremfor "drænende" grænser, og at man må arbejde med sig selv, sine tanker og værdier. Øvelser og cases undervejs. Fruensgaard har tidligere udgivet: Tag dig nu sammen, skat, og HverdagsglædeLisbeth Fruensgaard har mange års erfaring som stresscoach og underviser. Grundtanken er, at man skal betragte krop, sjæl og sind som en dyrebar gave, der har fortjent det bedste. En del af rådene vil være genkendelige: Træk vejret, meditér, hold pauser, sov godt, spis sundt, kom ud og motioner i dagslyset o.s.v. Derudover lægger bogen op til, at man selv tager ansvar, lærer at sætte "nærende" fremfor "drænende" grænser, og at man må arbejde med sig selv, sine tanker og værdier. Øvelser og cases undervejs. Fruensgaard har tidligere udgivet: Tag dig nu sammen, skat, Det er nu eller aldrig! og .

God holistisk tilgang til fænomenet stress. Det er måske ikke en bog, man lige læser fra ende til anden, hvis man har alvorlig og akut stress, men den er relevant og velegnet, hvis man er tæt på eller har haft stress og vil undgå at ende der igen.

Der udkommer årligt mange bøger om stress - også af den forebyggende slags. Blandt andet kan nævnes: Hjernen på overarbejdeGå aldrig ned med stress (igen)


og Gå aldrig ned med stress (igen)Der udkommer årligt mange bøger om stress - også af den forebyggende slags. Blandt andet kan nævnes: Hjernen på overarbejde og .Informationer og udgaver

2018

Bog

Illustrator: Rasmus Julius

Turbine, 1. udgave

2020

Ebog

Illustrator: Rasmus Julius

Turbine, Ebogsudgave

2020

Lydbog (net)

Lisbeth Fruensgaard (f. 1970)

Turbine

2019

Lydbog (net)

indlæser: Christina Helene Andersen

Nota

2019

Punktskrift

Lisbeth Fruensgaard (f. 1970)

Nota