Gå til indholdBøger / faglitteratur

Kunsten at være fantastisk : forny dit liv, og gør det, der virker for dig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

xiii, 202 sider: ill.

Udgivet

2016

Ophav

Andy Whittaker(forfatter)

Andrew Cope(forfatter)

Laura E. Martin(illustrator)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Om at opdage og udnytte egne styrker og tænke positivt og dermed opnå glæde og succes


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. mar. 2016

af

af

Hamide Kara

d. 9. mar. 2016

Om principper der giver livsglæde. For læsere med interesse for positiv psykologi.

Forfatterne Andy Cope og Andy Whittaker skriver om kunsten at skabe forandringer, for at opnå succes i alle livets henseender. De skriver at det starter med holdningsændringer og giver gode råd til at maksimere glæden og opnå følelsen af at være fantastisk. Ifølge Cope og Whittaker kommer negative mennesker fra alle samfundslag, og de skaber problemer hvis de er såkaldte "humørstøvsugere". "Humørstøvsugerne suger al din energi og efterlader dig fuldstændig som en opvredet klud". For at få en brillant fremtid skal man være selvbevidst, finde og forankre sine styrker og undgå negativ adfærd. "Det er så nemt at være negativ og koncentrere sig om alverdens dårligdomme". Bogen er illustreret med tegninger, billeder og talebobler med kendte citater. Bagerst i bogen kan man læse om forfatternes uddannelser, præferencer, familie og kontaktoplysninger.

Forfatterne har specialiseret sig indenfor positiv psykologi og mener, at de har løsningen til hvordan den enkelte kan udnytte egne potentialer. Bogen er skrevet jordnært, og rummer mange personlige og humoristiske historier.

Andre bøger som også giver råd og vejledning til, hvordan man sætter glæde og lykke på dagsordenen er: LevSådan får du mig til at blomstre!


Recepten på lykke


Gnisten i arbejdslivet


, Sådan får du mig til at blomstre!, Recepten på lykke og Gnisten i arbejdslivetAndre bøger som også giver råd og vejledning til, hvordan man sætter glæde og lykke på dagsordenen er: Lev, , Recepten på lykke og Gnisten i arbejdslivetAndre bøger som også giver råd og vejledning til, hvordan man sætter glæde og lykke på dagsordenen er: Lev, Sådan får du mig til at blomstre!, og Gnisten i arbejdslivetAndre bøger som også giver råd og vejledning til, hvordan man sætter glæde og lykke på dagsordenen er: Lev, Sådan får du mig til at blomstre!, Recepten på lykke og .Informationer og udgaver

2016

Bog

Illustrator: Laura E. Martin

Dansk Psykologisk Forlag, 1. udgave

2016

Ebog

Illustrator: Laura E. Martin

Dansk Psykologisk Forlag, 1. e-bogsudgave