Gå til indholdKunsten at forelske sig : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

337 sider

Udgivet

2015

genre/form

romanOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Christine møder Adam, da han er ved at springe ud fra en bro, og indgår en pagt med ham. På 14 dage skal hun overbevise ham om, at livet er værd at leve, men det bliver ikke uden komplikationer


Anmeldelser (1)


29. maj. 2015

Kan man lære at elske livet og sig selv på kun 14 dage? Hjertevarm og rørende feel good-roman om at gribe øjeblikket og sætte pris på kærligheden. Fortrinsvis til et kvindeligt publikum.

Christine møder Adam da han er ved at springe ud fra en bro og hun indgår en pagt med ham. På 14 dage skal hun overbevise ham om at livet er smukt og værd at leve, hjælpe ham med vinde hans kæreste tilbage, forhindre ham i at miste sit job og hele forholdet til hans far, ellers vil han begå selvmord på den ene eller anden måde. Christine, der ejer sit eget rekrutteringsbureau, og lever sit eget liv med hjælp fra diverse selvhjælpsbøger som "kunsten at leve på sit lykkested", eller "seks gode råd om, hvordan man fyrer en medarbejder - med billeder" kaster sig over opgaven, men snart støder hun på uventede komplikationer og tilsidst må hun se sandheden i øjnene; det er ikke alt i livet hun er i stand til at fikse.

Bittersød kærlighedshistorie fuld af skæve eksistenser. Velskrevet og humoristisk, men også en lille smule forudsigelig.

Alle Aherns bøger er underholdende og rørende kærlighedsromaner, der minder om forfattere som Jojo Moyes og Roisin Meaney. Det ender sådan her


af irske Kathleen MacMahon har også samme følelsesmættede, men lettilgængelige stilAlle Aherns bøger er underholdende og rørende kærlighedsromaner, der minder om forfattere som Jojo Moyes og Roisin Meaney. Det ender sådan her af irske Kathleen MacMahon har også samme følelsesmættede, men lettilgængelige stil.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen


Informationer og udgaver

Bog

2015

Lydbog (net)

2015

Lydbog (net)

2015

Lydbog (cd-mp3)

2015

Lydbog (cd)

2015

Ebog

2015