Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Kunsten at elske : ni nøgler til det gode parforhold


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

221 sider

Udgivet

2019

Genre og formøvelser

Beskrivelse


Om parforhold skrevet ud fra emotionsfokuseret parterapi (EFT). Terapiformen har ni trin, som beskrives ud fra eksempler fra forfatterens terapipraksis og tager udgangspunkt i tilknytning og konfliktmønstre. Med øvelser og tests


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. jan. 2019

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 31. jan. 2019

Bog om parforhold skrevet ud fra emotionsfokuseret parterapi. Bogen er både til par, der oplever problemer, men også til par, der vil styrke deres forhold, inden de oplever problemer.

Forfatteren er parterapeut, og han guider læseren igennem EFT (emotionsfokuseret parterapi). Terapiformen har ni trin, og forfatteren beskriver de ni trin ud fra et fiktivt par, der repræsenterer de typiske problemer, han ser i sin terapipraksis. De ni trin behandler emner som fx: tilknytning, konfliktmønstre, homo- og heteroseksuelle forhold, primære og sekundære følelser, sårbarhed, kærlighedssprog og meget mere. Forfatteren inddrager sangtekster, øvelser og tests med mulighed for at skrive i bogen. Bogen slutter med en fyldig referenceliste.

Velskrevet og meget letlæst bog, der giver et godt indblik i terapiformen og gode råd og øvelser ti alle, der gerne vi have et velfungerende og kærligt forhold.

Forfatteren er blandt andet inspireret af følgende forskere inden for parterapi: Ester Perel, fx Hvad utroskab kan lære os om kærlighed, og Arthur Aron, der endnu ikke er udgivet på dansk.


Kristeligt dagblad

d. 8. mar. 2019

af

af

Lotte Kirkeby Hansen

d. 8. mar. 2019Informationer og udgaver

2019

Bog

Dimitrij Kielland Samoilow (f. 1971)

EC Edition, 1. udgave

2019

E-bog

Dimitrij Kielland Samoilow (f. 1971)

EC Edition

2021

Lydbog (online)

indlæser: Mikkel Schou

Lindhardt og Ringhof