Gå til indholdKrucifiks morderen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

365 sider

Udgivet

2016

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2018


Anmeldelser (1)


3. maj. 2010

Krimilæsere med lyst til effektfulde, amerikanske krimier vil blive holdt i spænding under læsningen af denne thriller om endnu en grum seriemorder.

Forfatteren er en uddannet psykolog med speciale i kriminelle. Han er efter en periode som rockmusiker nu vendt tilbage til det hårde kriminelle miljø som forfatter, med en romanserie med kriminalassistent Hunter i hovedrollen. Hunter kontaktes af en uafsløret seriemorder, der efter en periode uden ofre nu er på banen igen. Seriemorderen "leger" både med sine ofre og med politifolkene, og både Hunter og hans makkers værste mareridt bliver til virkelighed med en serie bestialske mord efter langsomme torturscener, der beskrives ret detaljeret. Bogen er ganske spændende, men er forudsigelig med genbrug af velkendte elementer fra andre krimier om seriemordere. Den vil være i orden som adspredende ferielæsning, men tilfører bestemt ikke genren noget nyt.

Flere bind er på vej i serien, men der er adskillige andre bøger om bestialske seriemordere. Af de nyere og bedre kan nævnes John Connollys Alt dødt, som minder ret meget om denne, men der er også andre og endnu bedre bøger på hylderne.

Effektfuld og detaljeret krimi/thriller om endnu en bestialsk seriemorder på spil mod sagesløse ofre og i modspil med nogle dygtige kriminalfolk. Adspredende underholdning og elementært spændende historie, der dog genbruger genrens elementer på forudsigelig og traditionel vis.

Lektørudtalelse

Af

Per Drustrup Larsen


Informationer og udgaver

Bog

2018

Bog

2016

Bog

2012

Bog

2011

Bog

2010

Lydbog (net)

2016

Lydbog (net)

2011

Ebog

2011

Lydbog (cd-mp3)

2011

Lydbog (cd)

2010