Gå til indholdKroppens sprog : selvhealing med energimedicin


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

296 sider: ill.

Udgivet

2020

genre/form

øvelserOriginaludgave

2020


Anmeldelser (1)


9. jul. 2020

Om hvordan du kan føre en samtale med din krop, når noget går galt med den, finde ud af hvorfor, hvad det kan betyde og dermed hvad du kan gøre for at helbrede dig selv. For lægfolk men også - og ikke mindst - for alternative behandlere.

Den grundlæggende tanke bag bogen er at "Krop, sind og følelser hænger uløseligt sammen, og gennem symptomer, følelser og tanker fortæller kroppen om ubalancer, og hvad den har brug for". Bogens intention er at lære os energidialog, dvs. ikke bare at forstå det sprog, der ligger under energimedicinens metoder - kildekoderne - men også at kommunikere på det. Dialogen består bl.a. af berøring, billeder, lys, lyd og rytme. Bogen indeholder både en sammenligning af allopatisk medicin og energimedicin, casebeskrivelser, meditationer, visualiseringer og øvelser. Der pointeres, at bogen bruger subjektiv information og en ikkevidenskabelig form for diskurs. Forord ved pioneren inden for energimedicin, Donna Eden. Dette er Ellen Merediths første udgivelse på dansk.

Bogen er velskrevet og emmer af entusiasme og tro på projektet. Meditationerne, visualiseringerne og øvelserne er så enkle, at de kan læres af de fleste og er ofte baseret på en legende tilgang. Kan man godtage den underliggende præmis, er her både interessante, overraskende og underholdende elementer.

Om energimedicin finder vi på dansk bl.a. titlerne Energimedicin i praksis


Den lille bog om energimedicin


og Den lille bog om energimedicin af Donna EdenOm energimedicin finder vi på dansk bl.a. titlerne Energimedicin i praksis og af Donna EdenOm energimedicin finder vi på dansk bl.a. titlerne Energimedicin i praksis og Den lille bog om energimedicin af Donna Eden.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Mørch


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2020

Ebog

2020