Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Kroppen helbreder sig selv : lyt til dine musklers følelsesmæssige visdom, bliv fri af smerter, og opnå dyb healing


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

270 sider: ill.

Udgivet

2018

Ophav

Emily A. Francis(forfatter)

Frank Robert Pedersen(oversætter)

Eva Tandrup Kock(redaktør)

Mary Ann Zapalac(illustrator)
Genre og formøvelser
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. jul. 2018

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 18. jul. 2018

Læsere, der er optaget af alternativ behandling og holistisk helbredelse, får her en fin introduktion til musklernes følelsesmæssige budskaber.

Udover en universitetsgrad i motionsvidenskab har forfatteren uddannet sig indenfor bl.a. massage, idræt, kraniosakralterapi og yoga. I denne bog argumenterer hun for at hver muskelgruppe i kroppen er forbundet med og påvirkes af bestemte følelsesmæssige mønstre. Bogens første del giver en enkel gennemgang af musklerne og en introduktion til en række alternative behandlingsformer. Desuden gennemgås de syv chakraer, medianbaner m.m. Bogens anden del gennemgår kroppens muskler med angivelse af hvilke følelser, der knytter sig til den pågældende muskelgruppe. Der gives forslag til selvforløsningsøvelser, bekræftelser, helbredende sten, æteriske olier og meditationer. I tillæg A og B introduceres andre behandlingsformer, fx rensende bade, åndedrætsøvelser, banketeknik, blomsterterapi, tålæsning, tilgivelse m.m. Tillæg C indeholder spørgsmål og svar fra en spørgeskemaundersøgelse blandt andre fagfolk vedrørende sammenhæng mellem muskler og følelser. Bagerst findes ordliste og bibliografi.

Fin introduktion til et alternativt syn på følelsernes betydning for muskelsmerter, samt forslag til forskellige former for alternativ behandling.

Jeg er ikke stødt på andre bøger på dansk, der specifikt behandler dette emne. En helbreder som Deepak Chopra har det samme holistiske syn på kroppen.Informationer og udgaver

2018

Bog

Illustrator: Mary Ann Zapalac

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2018

Bog

Illustrator: Mary Ann Zapalac

Borgen, 1. udgave

2018

Ebog

Illustrator: Mary Ann Zapalac

Borgen, 1. e-bogsudgave