Gå til indholdKroppen er en si


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

181 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

dagbøgerOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Hos dagbogens skribent flyder tårerne let. Det er tårer over hverdagen, over pengene, over sorgen og usikkerheden. Det er det mørke og lidt depressive, det selvcentrerede og hverdagens småkonflikter, der let får lov at fylde, når man oplever sygdommen tæt på


Anmeldelser (2)


18. jun. 2018

Hvor mange tårer kan man egentligt græde over hverdagens små og store trakasserier? I denne dagbogsroman er det en del. Vedkommende læsning for et fortrinsvis kvindeligt publikum, der holder af ny nordisk litteratur.

"Jeg har grædt og grædt. Over alting. Over alt det med pengene, over alt det med kærligheden, over alt det med arbejdet". Hos dagbogens skribent flyder tårerne let. Det er tårer over hverdagen, over pengene, over sorgen og usikkerheden. Det er det mørke og lidt depressive der fylder, vreden og småkonflikterne, det er som om det lette og gode skubbes til side af menneskelivets trivialiteter. Romanen strækker sig over et års dagbogsoptegnelser fra 14.2.2017 til samme dato året efter.

Fin og poetisk dagbogsroman om alt det, livet har at byde på i et helt almindeligt år. Det er tanker og filosoferen over kærlighed, menstruation, undervisning og arbejde. Kloge og på samme tid banale betragtninger over livet med mand og børn, sygdom og krop og kærlighed. Er det autofiktion eller bekendelseslitteratur? Det virker i hvert fald autentisk og troværdigt.

Julie Top-Nørgaard har tidligere udgivet en selvbiografisk dagbog om sin fars sygdomsforløb Jeg går i min fars støvler


Stormskader


. Stormskader handler også om en kvindes betragtninger over familieliv og identitetJulie Top-Nørgaard har tidligere udgivet en selvbiografisk dagbog om sin fars sygdomsforløb Jeg går i min fars støvler. handler også om en kvindes betragtninger over familieliv og identitetJulie Top-Nørgaard har tidligere udgivet en selvbiografisk dagbog om sin fars sygdomsforløb Jeg går i min fars støvler. Stormskader handler også om en kvindes betragtninger over familieliv og identitet.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen

Weekendavisen

Af

Heidi Laura

d. 20. jul. 2018


Informationer og udgaver

Bog

2018