Gå til indholdKristian - kronprinsen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

313 sider: ill. i farver

Udgivet

2009

genre/form

biografierOriginaludgave

2009


Beskrivelse


Personligt og politisk portræt af Dansk Folkepartis Kristian Thulesen Dahl (f. 1969) herunder om partiets korte og dramatiske historie og indflydelsen i dansk politik


Anmeldelser (3)


7. sep. 2009

Bogen henvender sig både til politisk interesserede og den store skare af 99.4-læsere.

Cand.theol. og journalist på Altinget.dk Niels Thulesen Dahl debuterer med denne politiske biografi om sin fætter Kristian Thulesen Dahl, Dansk Folkeparti. På baggrund af diverse kilder og interviews med personer omkring KTD, uden det dog fremgår konkret hvilke og hvem der er tale om, gives et nuanceret og overvejende positivt portræt af personen og politikeren spændende fra barndomsårene i Nr. Snede til i dag. Forfatteren beskriver indgående en lang række af de udfordringer og politiske kampe som KTD har taget del i, hans politiske tæft og tætte relationer til Pia Kjærsgaard. En velskrevet og letlæst biografi, som dog også rummer en del gentagelser. Bogen rummer ingen konkrete kildeangivelser, henvisninger eller noter.

Der foreligger ikke andre politiske biografier om KTD.

En velskrevet og letlæst politisk biografi om Dansk Folkepartis kronprins fra hans opvækst i Nr. Snede til den magtfulde position han besidder i dag.

Lektørudtalelse

Af

Bent Birk Kristensen

Politiken

Af

Jacob Fuglsang

d. 19. sep. 2009

Weekendavisen

Af

Arne Hardis

d. 11. sep. 2009


Informationer og udgaver

Bog

2009