Gå til indholdKristendom


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

215 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Beskrivelse af kristendommen som en nutidig livsforståelse med fokus på bl.a. den faderløse Jesus og sprogforståelse. For læsere med interesse for og baggrundsviden om kristendommen


Anmeldelser (5)


8. jul. 2022

Beskrivelse af kristendommen som en nutidig livsforståelse med fokus på bl.a. den faderløse Jesus og sprogforståelse. For læsere med interesse for og baggrundsviden om kristendommen.

Bog om kristendommen, der inddrager både sprogvidenskab, filosofi, etik, psykologi og kunst. Bogen er skrevet af en professor i etik og religionsfilosofi og begge fagområder er i spil i bogen. Der indledes med et kapitel om kristendommen i Danmark i dag, dernæst behandles sprog, universets skaber, den faderløse Jesus, tro som identifikation, tro i praksis og statens kristendom. Bogen indeholder noteapparat og personliste.

Meget interessant intellektuel udgivelse, hvor kristendommen sættes ind i en moderne kontekst på en meningsfuld måde. Bogen er velskrevet, men har så dybt et indhold, at den er krævende at læse. Bogen giver viden om mange teologer og tænkere, der har haft betydning for den kristne tro.

Bogen beskriver bl.a. salmesangens vigtighed, og det samme gør sig gældende i dette værk: Salmen i blodet


Bogen beskriver bl.a. salmesangens vigtighed, og det samme gør sig gældende i dette værk: Salmen i blodet.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad

Kristeligt dagblad

Af

Sørine Gotfredsen

d. 22. jun. 2022

Politiken

Af

Marie J. Damm (f. 1973)

d. 3. aug. 2022

Weekendavisen

Af

Jens Bærentzen

d. 30. sep. 2022

Præsten

Af

Jakob Brønnum

Årg. 112, nr. 45 (2022)


Informationer og udgaver

Bog

2022