Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Kristendom


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
48 sider: ill i farver
Udgivet
2012
Ophav
Genre og form
undervisningsmaterialer
Målgruppe

For 11-13-årige

Undervisning
til skolebrug

Beskrivelse


Kort og præcis indføring i en af verdens største religion: kristendom.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. jan. 2012

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 27. jan. 2012

Kristendom og Islam er to nye titler i serien De store fagbøger. Bøgerne kan læses af børn fra 11 år og er velegnede til både faglige læsekurser, projektarbejder og klasseundervisning. Begge bøger opfylder kravene til en fagbog, er velskrevne og velstrukturerede samt fagligt velfunderede.

Helle Hinge er religionshistoriker og giver i disse to udgivelser sin læser en kort og præcis indføring i verdens to største religioner: kristendom og islam. Bøgerne er opbygget over den samme skabelon og har helt identiske indholdsfortegnelser, hvilket gør det nemt at sammenligne de to religioner. Bøgerne er skrevet i et kortfattet og præcist sprog. Det er to gode udgivelser, som er meget velegnede både på folke- og skolebiblioteket.

Der udgives jævnligt bøger om begge religioner. Som supplement til disse to udgivelser kan man også læse Binghams Kristendom, 2009, Senkers Islam, 2007 eller finde de tilsvarende titler i den lettere læste serie De små fagbøger. Kaare Bluitgens Jesus : frelseren fra Nazaret, 2008 og Muhammed : profeten fra ørkenen, 2008 er også oplagte at læse sammen med disse to nye udgivelser.

To gode, overskuelige og velskrevne titler, som lever fuldt op til seriens høje standard.