Gå til indholdKrisetider


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

109 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Kritisk økofilosofisk manifest om tidens økokriser, som ifølge forfatteren skyldes, at vores kultur har gjort Jorden til et umælende objekt, der nu råber tilbage. Demokratiet er færdigt, og kosmokratiet må lanceres


Anmeldelser (1)


3. aug. 2018

En håndbog i at skrive en tekst. Redskaber og rækkefølge gør dig i stand til at producere gennemarbejdede tekster med klart budskab og tydelig struktur uden timers skrivemæssig frustration.

Håndbog i at skrive tekster med fokus på bl.a. fortælletrekanten, modtageren og budskabet. Gennemgang af værktøjer og overvejelser, man kan gøre sig i forbindelse med at skrive tekster. Fokus er på faser og flow i skriveprocessen med konkrete værktøjer til, hvordan man kan gøre og eksempler på, hvordan andre har gjort. Mange huske- eller refleksionslister, og citater og erfaringer fra personer, forfatteren har været i kontakt med i sit professionelle virke.

Forfatteren har en baggrund som journalist, fagbladsredaktør og underviser. Sproget er i direkte tale og fyldt med forfatterens engagement. De mange lister, punkter og citater gør læsningen forholdsvis abrupt, men bogen fungerer fint som opslagsværk og støtteværktøj.

Der findes mange fagbøger om skriftlig kommunikation, af nyere bl.a. Skriv og bliv læst


Gør teksten klar


Giv teksten liv


Bliv en dygtig ordkløver


, Gør teksten klar, Giv teksten liv og Bliv en dygtig ordkløver. Denne hører til i den nemmere tilgængelige afdeling uden at være letbenetDer findes mange fagbøger om skriftlig kommunikation, af nyere bl.a. Skriv og bliv læst, , Giv teksten liv og Bliv en dygtig ordkløver. Denne hører til i den nemmere tilgængelige afdeling uden at være letbenetDer findes mange fagbøger om skriftlig kommunikation, af nyere bl.a. Skriv og bliv læst, Gør teksten klar, og Bliv en dygtig ordkløver. Denne hører til i den nemmere tilgængelige afdeling uden at være letbenetDer findes mange fagbøger om skriftlig kommunikation, af nyere bl.a. Skriv og bliv læst, Gør teksten klar, Giv teksten liv og . Denne hører til i den nemmere tilgængelige afdeling uden at være letbenetDer findes mange fagbøger om skriftlig kommunikation, af nyere bl.a. Skriv og bliv læst, Gør teksten klar, Giv teksten liv og Bliv en dygtig ordkløver. Denne hører til i den nemmere tilgængelige afdeling uden at være letbenet.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Caft


Informationer og udgaver

Bog

2022

Ebog

2022