Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn

Kreativ med æg : 15 smukke og sjove projekter, du nemt kan lave


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

64 sider: ill. i farver

Udgivet

2011

Ophav

Trina Dalziel(illustrator)

Christine Wood(designer)

m.fl

Målgruppe

til børn, til voksne


Beskrivelse


15 trin for trin-metoder med hønse-, vagtel-, ande-, og gåseæg, der dekoreres vha. forskellige teknikker: batik, decoupage, papirklip m.m.


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. apr. 2011

af

af

Conni Boll Christensen

d. 6. apr. 2011

Henvender sig til kreative lånere, der gerne dekorerer æg. Nogle af projekterne kan laves sammen med børn, fx karsehoveder og alfabetæg, dvs. trææg med pålimede bogstaver, der er klippet ud af blade, aviser o.l.

I 1998 udgav forfatteren Kunsten at dekorere æg, som nærværende bog har meget tilfælles med, nærmest en ny og mindre udgave. Både indledningen, gennemgangen af udstyr, materialer, teknikker og typer af æg er stort set identisk. Teksten er skrevet noget om, farvefotos er nye og de færdige produkter ser anderledes ud. Nye projekter er bl.a. hønseæg med monogram, karsehoveder, æggevarmere af filt, chokoladeæg og en æggeuro. Bogen signalerer ikke påske og kan bruges året rundt, indeholder dog en påskekæde lavet af helt udekorerede æg, der trækkes på et chiffonbånd med knuder imellem.

Biblioteket har mange forskellige bøger om dekoration af æg til både påske og pynt. Forfatteren har tidligere på dansk udgivet Ting i metal og Bogen om dejlige dufte og pirrende parfumer : en inspirerende samling af dejlige ideer og opskrifter fra en svunden tid.

Indbydende hobbybog om at dekorere æg for kreative voksne og deres halvstore børn. Indholdet minder meget om forfatterens Kunsten at dekorere æg fra 1998. Anskaffes hvis der er behov for ny inspiration.Informationer og udgaver

2011

Bog

Illustratorer: Heini Schneebeli-Morrell, Trina Dalziel

Tofino, 1. udgave