Gå til indholdKram og kakao - tre er en for meget


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

53 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Ella og Saga er bedste veninder. En dag flytter Lærke ind i huset lige ved siden af Saga, og de er sammen hele tiden. Mister Ella nu sin bedste veninde? Hvad skal hun gøre? For 7-9-årige


Anmeldelser (1)


17. sep. 2021

Ella og Saga er bedste veninder. En dag flytter Lærke ind i huset lige ved siden af Saga, og de er sammen hele tiden. Mister Ella nu sin bedste veninde? Hvad skal hun gøre? For 7-9-årige.

Ella og Saga er bedste veninden. En dag aftaler de, at de næste fredag vil sove i telt i Sagas have. De skal have kage og kakao og dele hemmeligheder. Ella glæder sig meget. Dagen efter flytter der en ny pige ind ved siden af Saga. Hun hedder Lærke og skal gå i klasse med Saga, og lige pludselig er Saga sammen med Lærke hele tiden. Ella bliver jaloux på Lærke og er bange for, at Saga ikke vil være hendes bedste veninde mere. Hvad skal hun gøre? Bogen er en del af serien "Læs løs. 5". Teksten er delt ind i otte kapitler med hver sin overskrift, der er illustrationer i farver på de fleste opslag og der er tilhørende opgaver på seriens hjemmeside. Bogen har hårdt omslag.

Rigtig fin historie om at blive jaloux på sin bedste veninde, og om alle de følelser, der kan være forbundet med det, når man er barn. Historien er meget realistisk, og der er rigtig gode og troværdige dialoger mellem Saga og Ella. Historien understøttes godt af de farverige illustrationer.

Det er oplagt at læse endnu en titel i serien Kram og kakao - Sagas hemmelighed


Bedste venner


eller Bedste venner, som også handler om venskab og pigerDet er oplagt at læse endnu en titel i serien Kram og kakao - Sagas hemmelighed eller , som også handler om venskab og pigerDet er oplagt at læse endnu en titel i serien Kram og kakao - Sagas hemmelighed eller Bedste venner, som også handler om venskab og piger.

Lektørudtalelse

Af

Stine Bille


Informationer og udgaver

Ebog

2022

Bog

2021