Gå til indholdKorte svar på de store spørgsmål


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

xxiii, 229 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Fysikeren Stephen Hawkings (1942-2018) tanker om universets store spørgsmål, herunder kunstig intelligens, Gud, forudsigelser af fremtiden og universets opståen


Anmeldelser (4)


2. nov. 2018

Et posthumt værk fra Stephen Hawking, som døde i marts 2018, med hans sidste tanker om universets store spørgsmål. For læsere som interesserer sig for eksistentielle emner.

Bogen trækker på Stepehen Hawkings store arkiv af personlige interviews, essays m.m. og er et samarbejde med bl.a. boet efter Hawking. Hans datter, Lucy Hawking, har skrevet bogens efterskrift. Bogen er Hawkings tanker om bl.a. tidsrejser, om der findes en Gud, om kunstig intelligens vil udkonkurrere mennesker, om vi kan forudsige fremtiden, hvordan universet opstod og meget mere. Forlaget skriver, at Hawking rettede meget af sin opmærksomhed mod menneskehedens mest presserende anliggender som fx klimaforandringerne og udviklingen af kunstig intelligens. Bogen handler meget om de udfordringer og problemer som menneskeheden og kloden står overfor.

Det er en spændende bog, som tager livets store og vigtige spørgsmål under kærlig behandling på humoristisk og fascinerende vis.

Det kan anbefales også at læse Stephen Hawkings bøger Mesterværket


En kort historie om tid


og En kort historie om tidDet kan anbefales også at læse Stephen Hawkings bøger Mesterværket og Det kan anbefales også at læse Stephen Hawkings bøger Mesterværket og En kort historie om tid.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Litteratursiden.dk [online]

Af

Per Eilif Månson

2018-11-21

Berlingske tidende

Af

Lars Henrik Aagaard

d. 9. nov. 2018

Information

Af

Steffen Krejberg Knudsen

d. 5. jan. 2019


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2018

Bog

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018