Gå til indholdKort & godt om unge & stress


Detaljer

Seneste udgave, bog


Anmeldelser (2)


15. maj. 2018

Stress er blevet en væsentlig faktor i hverdagen hos mange unge. Denne bog fortæller om unge og stress og giver både relevant viden om stress samt viser veje til at forebygge og afhjælpe stress. For unge, deres forældre, lærere og pædagoger samt alle andre, der vil vide mere om stress eller hjælpe stressramte.

Bogen er bygget op over fem dele: 1. del definerer stress, hvorefter de tre næste dele er skrevet henvendt til enten den unge, forældrene eller lærerne. Man kan vælge at læse hele bogen eller at nøjes med kapitlerne henvendt til en selv. Afslutningsvis samler bogen op på det læste samt giver forslag til yderligere læsning, rådgivning og forslag til forebyggende og afstressende øvelser.

Det er en rigtig god bog for både unge, forældre og lærere. Velskrevet, positiv og inspirerende. En udgivelse som viser mange veje ud af stress.

Der er meget fokus på stress i disse år, og der er derfor også udkommet rigtig mange udgivelser om emnet, så der er mange muligheder for yderligere fordybelse. Det kunne eksempelvis være titler som Kort & godt om stress


Generation Præstation


og Generation PræstationDer er meget fokus på stress i disse år, og der er derfor også udkommet rigtig mange udgivelser om emnet, så der er mange muligheder for yderligere fordybelse. Det kunne eksempelvis være titler som Kort & godt om stress og Der er meget fokus på stress i disse år, og der er derfor også udkommet rigtig mange udgivelser om emnet, så der er mange muligheder for yderligere fordybelse. Det kunne eksempelvis være titler som Kort & godt om stress og Generation Præstation.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

P [online]

Af

Hanna Lodahl

2018-07-26


Informationer og udgaver

Bog

2018

Ebog

2018