Gå til indholdBøger / faglitteratur

Kort & godt om personlighedsforstyrrelser


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

119 sider

Udgivet

2018

Ophav
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. apr. 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 20. apr. 2018

Få overblik over de mest almindelige personlighedsforstyrrelser. Kriterier og definitioner, komorbiditet, årsager og hyppighed. Relevant for personer, der søger et hurtigt overblik og som eventuelt selv lider af en personlighedsforstyrrelse, arbejder som terapeuter, sundhedspersonale eller er pårørende.

De 13 mest forekommende personlighedsforstyrrelser beskrives i en række korte kapitler med definition, karakteristika, behandling og fremtidsudsigter. Indeholder desuden afsnit om samsygelighed og de pårørendes rolle. Skrevet af speciallæge i psykiatri, Erik Simonsen, der har flere udgivelser bag sig og mange års erfaring på feltet.

Dette er en "Kort & godt om" udgivelse, og man skal derfor heller ikke forvente at komme til bunds i nogen af diagnoserne. God som opslagsbog og til at danne sig et hurtigt overblik.

Af samme forfatter - men af mere omfattende karakter findes: Personlighed og personlighedsforstyrrelserPersonlighedsforstyrrelser


Basisbog i psykiatri


Psykiatrisk sygdomslære


og Personlighedsforstyrrelser. Lignende bøger af andre forfattere: Basisbog i psykiatri og Psykiatrisk sygdomslæreAf samme forfatter - men af mere omfattende karakter findes: Personlighed og personlighedsforstyrrelser og . Lignende bøger af andre forfattere: Basisbog i psykiatri og Psykiatrisk sygdomslæreAf samme forfatter - men af mere omfattende karakter findes: Personlighed og personlighedsforstyrrelser og Personlighedsforstyrrelser. Lignende bøger af andre forfattere: og Psykiatrisk sygdomslæreAf samme forfatter - men af mere omfattende karakter findes: Personlighed og personlighedsforstyrrelser og Personlighedsforstyrrelser. Lignende bøger af andre forfattere: Basisbog i psykiatri og .


P [online]

d. 15. maj. 2018

af

af

Josefine Schmidt

d. 15. maj. 2018Informationer og udgaver

2018

Bog

Erik Simonsen (f. 1949)

Dansk Psykologisk Forlag, 1. udgave

2022

Ebog

Erik Simonsen (f. 1949)

Nota

2018

Ebog

Erik Simonsen (f. 1949)

Dansk Psykologisk Forlag, 1. udgave