Gå til indholdBøger / faglitteratur

Kort & godt om angst


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

105 sider: ill.

Udgivet

2017

Ophav

Mikkel Arendt(forfatter)

Sanne Kjær(forfatter)
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. nov. 2017

af

af

Hamide Kara

d. 7. nov. 2017

Kort og godt om angst og de forskellige former lidelsen har. For dem som har angst og søger råd til, hvad man kan gøre så angsten ikke forstærkes. Kan også bruges af pårørende som søger viden.

Psykologerne Mikkel Arendt og Sanne Kjær er begge specialister indenfor forskellige psykiske lidelser, herunder angst. De formulerer at: "Angst er som udgangspunkt en normal, sund og livsnødvendig følelse. For nogle udvikler angst sig imidlertid til en meget pinefuld lidelse, der har alvorlige negative konsekvenser for både personens og de pårørendes liv." I første halvdel af bogen redegøres for hvad angst er og hvorfor angstlidelse udvikles hos nogle mennesker. I anden del fortsætter bogen med, hvordan angst kan behandles ved fx hjælp kognitiv adfærdsterapi. Efter en opsummering af forskellige behandlingsmuligheder, giver forfatterne gode råd til pårørende samt links og supplerende læsning til at indhente mere viden om angst.

Der findes mange bøger om angst men denne skiller sig ud ved at være kort og meget håndgribelig. Angst er en stigende og yderst relevant lidelse at kende til. Bogen er derfor nødvendig, især kva sin letforståelige redegørelse samt indføring til emnet.

Der findes mange titler som også indeholder råd og vejledning til at mestre livet og skabe harmoni i såvel privat- som arbejdslivet, på trods af angst: Knubs i livetLev med livets katastrofer


Travl


Lykkefælden


, Lev med livets katastrofer, Travl og LykkefældenDer findes mange titler som også indeholder råd og vejledning til at mestre livet og skabe harmoni i såvel privat- som arbejdslivet, på trods af angst: Knubs i livet, , Travl og LykkefældenDer findes mange titler som også indeholder råd og vejledning til at mestre livet og skabe harmoni i såvel privat- som arbejdslivet, på trods af angst: Knubs i livet, Lev med livets katastrofer, og LykkefældenDer findes mange titler som også indeholder råd og vejledning til at mestre livet og skabe harmoni i såvel privat- som arbejdslivet, på trods af angst: Knubs i livet, Lev med livets katastrofer, Travl og .


P [online]

d. 21. dec. 2017

af

af

Flemming Rasmussen (f. 1964-04-04)

d. 21. dec. 2017Informationer og udgaver

2017

Bog

Mikkel Arendt

Dansk Psykologisk Forlag, 1. udgave

2017

Ebog

Mikkel Arendt

Dansk Psykologisk Forlag, 1. udgave

2022

Lydbog (net)

indlæser: Flemming Enevold

Dansk Psykologisk Forlag