Gå til indholdKorstog


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

595 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2011


Beskrivelse


Tempelridderen Will Campbell opholder sig i 1274 i Akko, det hellige Land. Korstogene er midlertidigt indstillede, der er sluttet fred mellem muslimer og kristne, men freden er skrøbelig. Will sendes på en mission for at nye blodige kampe kan undgås


Anmeldelser (1)


13. apr. 2011

Fortsættelse af Broderskabet der handlede om den unge Wills år i 1260'erne som tempelridderlærling. Læsere skal findes blandt dem, der elskede første del af trilogien, og som kan mærke det historiske gys alene ved ordet korstog.

Will har forlængst udstået de indledende prøvelser som tempelridder inden for det hemmelige broderskab Ordenen; året er nu 1274 ved bogens begyndelse. Der er fred mellem muslimer og kristne, men den er skrøbelig, og hele situationen i Acre i det hellige land Antiochia er ustabil. Nogle vil kunne profitere af en ny krig, og den engelske konge forbereder et nyt korstog, og muslimerne presses også fra egne rækker til at bryde freden. Will Campbell er på plads i Mellemøsten og er en mand som har mange kampe at kæmpe - dels i de fysiske slag, dels på diplomatiske missioner som beskytter af den hemmelige orden; dertil i forholdet til den elskede Elwen, som han ikke kan gifte sig med. Der er også lagt op til det endelige opgør med Garin, hans barndoms kammerat som har svigtet så grumt. Bogen ender med Acres fald i 1291 og lægger elegant op til det afsluttende bind.

Som ved bind 1 er det oplagt at indsamle yderligere eventyrlyst hos forfattere som Raymond Khoury, Dan Brown og Jan Guillou.

Ikke helt så tempofyldt og farverig som sin forgænger, men her er mange timers velskrevet underholdning for inkarnerede korstogsfans. Jeg glæder mig til at læse om Wills meriter, når han kommer tilbage til Europa og sløjferne kan bindes på dette store historiske epos.

Lektørudtalelse

Af

Helle Winther Olsen


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2012

Bog

2011

Lydbog (net)

2016

Lydbog (net)

2014

Lydbog (net)

2014

Lydbog (cd-mp3)

2014

Lydbog (cd)

2014

Ebog

2011