Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Kongernes konge

Del 2 af Solens SejrDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

481 sider

Udgivet

2019

Ophav

Wilbur A. Smith(forfatter, (hovedansvarlig))

Imogen Robertson(forfatter)

Jan Pock-Steen(oversætter)
Genre og formroman, spænding, historiske romaner
Originaludgave

2019


Beskrivelse


Cairo 1888. Penrod Ballantyne og Amber Benbrooks forlovelse ophæves, og Amber rejser med knust hjerte til Abessinien. Penrod slutter sig til den italienske hær. Italien er på krigsstien og har planer for Abessinien, og pludselig står Penrod og Amber på hver sin side af invasionen


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. sep. 2019

af

af

Iben Jakobsen

d. 18. sep. 2019

Minedrift, mord, kærlighed og intriger. Kom med på eventyr under Afrikas sol, hvor Wilbur Smith tager os tilbage til 1888. For fans af forfatterens tidligere bøger og spændende historiske romaner generelt.

Cairo 1888. Penrod Ballantyne er lykkeligt forlovet med den smukke Amber Benbrook, men en jaloux ex kommer imellem dem og de skilles. Amber rejser til Abessinien med sin tvillingesøster Saffron og dennes mand, Ryder Courtney, på jagt efter sølv. Her involveres de i magtkampene om landet og Menelik II - Kongernes konge. Men Italien vil invadere, og her dukker Penrod op igen. Selvstændig fortsættelse til Solens sejr.

Et kærkomment gensyn med Wilbur Smiths to magtfulde familier, og Smith er i samarbejde med medforfatteren Imogen Robertson i topform. Fængende historisk spændingsroman, hvor siderne næsten vender sig selv.

Wilbur Smith er i en klasse for sig, men læsere af ham vil grangiveligt også synes om Jeffrey Archers populære Clifton-krønike samt Ken Follett og Jan Guillous bestseller-serier.Informationer og udgaver

2019

Bog

Wilbur A. Smith

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2019

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Thomas Jacob Clausen

Audioteket

2019

E-bog

Wilbur A. Smith

Lindhardt og Ringhof, 1. e-bogsudgave

2020

Lydbog (online)

indlæser: Jacob Clausen

Nota

2019

Lydbog (online)

indlæser: Thomas Jacob Clausen

Lindhardt og Ringhof