Gå til indholdBøger / faglitteratur

Kollektiv mestring : sådan påvirker lærernes overbevisning elevernes læring


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

179 sider: ill.

Udgivet

2021

Ophav

Jenni Donohoo(forfatter)

Peter Andersen(oversætter, forord)
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for lærere, for læreruddannelse, for pædagoger, for pædagoguddannelse, for skoleledere


Beskrivelse


Denne bog viser, hvor stor betydning kollektiv mestring har for elevernes udbytte af deres skolegang, samt viser de pædagogiske veje til at lykkes med den kollektive mestring. For lærere, pædagoger, skoleledere samt pædagogisk studerende


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. sep. 2021

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 10. sep. 2021

Denne bog viser, hvor stor betydning kollektiv mestring har for elevernes udbytte af deres skolegang, samt viser de pædagogiske veje til at lykkes med den kollektive mestring. For lærere, pædagoger, skoleledere samt pædagogisk studerende.

Bogen indledes med at forklare begrebet kollektiv mestring og vigtigheden heraf. Dernæst fokuseres på, hvorledes den enkelte skole kan skabe og udvikle kollektiv mestring både på lærerniveau og ledelsesniveau. Bogen indeholder en række bilag, tabeller og figurer, som kan anvendes i arbejdet med kollektiv mestring på egen skole.

Denne bog er et godt værktøj for skoleledere til at udvikle skolens pædagogiske praksis og skabe fælles overbevisninger og kollektiv mestring. Samtidig er den også et godt værktøj for de pædagogiske aktører til i fællesskab at kunne mestre kollaborative læringsstrukturer.

Bogen kan læses i samspil med titlerne Kollaborativ professionalismeNye veje mod professionelle læringsfællesskaber


Faglig ledelse af professionelle læringsfællesskaber


, Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber og Faglig ledelse af professionelle læringsfællesskaberBogen kan læses i samspil med titlerne Kollaborativ professionalisme, og Faglig ledelse af professionelle læringsfællesskaberBogen kan læses i samspil med titlerne Kollaborativ professionalisme, Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 9. sep. 2021

af

af

Bodil Christensen (f. 1957-10-08)

d. 9. sep. 2021Informationer og udgaver

2021

Bog

Jenni Donohoo

Klim, 1. udgave

2021

Ebog

Jenni Donohoo

Klim, 1. elektroniske udgave