Gå til indholdKolde hjerter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

353 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Med en eksmand i fængsel, økonomiske problemer og en skøn søn nyder Dallas trygheden hos sin familie i Poplar Falls. Hun vil gøre alt for sin søn og har bestemt ikke tænkt sig at kaste sig ud i et nyt forhold. Romantik for yngre fans af underholdende kærlighedsromaner


Anmeldelser (1)


5. nov. 2021

Med en eksmand i fængsel, økonomiske problemer og en skøn søn nyder Dallas trygheden hos sin familie i Poplar Falls. Hun vil gøre alt for sin søn og har bestemt ikke tænkt sig at kaste sig ud i et nyt forhold. Romantik for yngre fans af underholdende kærlighedsromaner.

Mændene i Poplar Falls, Colorado, er vant til det hårde arbejde på områdets kvægrancher. Her holder man sammen og hjælper hinanden, også når livet gør ondt. Kammeratskabet og sammenholdet er legendarisk, men der er også plads til både romantik, hed sex og ikke mindst kærligheden. Sophie og Dallas var barndomsveninder og har nu fundet hinanden igen, men har de tænkt sig at blive boende i den lille by? Først skal de dystre minder i hvert fald heles.1. og 2. bind i serien "Poplar Falls".

Fantastisk ny serie for alle romancefans. Bøgerne er fyldt med hårdtarbejdende svedige mænd og smukke kvinder med noget på hjerte. Amerikanske Amber Kelly er ikke tidligere udgivet på dansk, men forhåbentlig får vi også fornøjelsen af resten af hendes bøger.

Nyd også de sexede håndværkere i Carey Heywoods serie om den lille by, Woodlake. Serien starter med Et rigtigt håndværkertilbud


: romanNyd også de sexede håndværkere i Carey Heywoods serie om den lille by, Woodlake. Serien starter med Et rigtigt håndværkertilbud : roman.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Bog

2021

Ebog

2021