Bøger / faglitteratur / opskrifter

Kokosolie - naturens vidunder : over 200 fantastiske opskrifter : skønhed og helse, kost og rundt i hjemmet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
144 sider: ill. i farver
Udgivet
2017
Ophav
Genre og form
opskrifter, kogebøger

Beskrivelse


Om kokosoliens mange egenskaber og anvendelsesmuligheder som både ingrediens i madopskrifter, skønhedsplejeprodukt, middel til en bedre sundhed, samt til rengøring og lignende opgaver i den daglige husholdning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. nov. 2017

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 24. nov. 2017

En informativ og brugbar bog om kokosolie og alle dens egenskaber for alle med interesse i brugen af kokosolie.

Kokosolie er et kemikaliefrit naturprodukt med antibakterielle egenskaber. Bogen indeholder et indledende afsnit om bl.a. kokosoliens historie, sundhedsmæssige fordele, produktion og købsguide. Herefter følger et afsnit om kost (dvs. primært madopskrifter), hjemmet (fx rengøring, børn, planter, dyr) samt skønhed (cremer, tandpasta, olier osv.). Bagest er der et grundigt, alfabetisk stikordsregister. I alt er der 200 opskrifter med kokosolie til mange forskellige formål. Forfatteren er sundheds- og livsstilscoach og bor i Storbritannien. Ingredienserne i bogen er også at finde i danske butikker; det meste fås i butikker som supermarkeder, helsekost, apoteker og materialister.

En informativ og indbydende bog om at bruge kokosolie i hverdagen. Der er fine fotos igennem hele bogen, hvilket er med til at gøre bogen meget inspirerende - også hvis man ikke primært går op i kokosolie.

I 2009 udkom: Kokosolie - mad som middel, der dog ikke er nær så omfangsrig som den anmeldte og som mere prøver at dokumentere kokosoliens gavnlige effekt. Den her anmeldte fokuserer mere på opskrifter og brugsmuligheder.