Gå til indholdBøger / faglitteratur

Kørekort til kærligheden : en teoribog


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

168 sider

Udgivet

2018

Ophav

Nina Askov(forfatter)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Gennemgang af forskellige emner i forhold til det at finde en partner lige fra tilknytningsmønstre til netdating m.m. Forfatteren udfordrer klicheerne om kærligheden og undersøger hvordan biologi og social arv spiller sammen i valget af partner


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. sep. 2018

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 19. sep. 2018

Bog til singler, der ufrivilligt er alene, og gerne vil kærlighed og tosomhed. For voksne, der ønsker hjælp til at finde en kæreste.

Forfatteren er psykoterapeut, og hun har interviewet 40 ufrivillige singler, som optræder anonymt i bogen. Forfatteren går naturvidenskabeligt til værks og behandler forelskelse og kærlighed ud fra viden om hjernen. Bogen kommer omkring rigtig mange emner i forhold til det at finde en kæreste lige fra barndom/tilknytningsmønstre til netdating og diverse forsøg, fx om hvordan vi forelsker os. Der er opgaver/spørgsmål til læserens undervejs. Bogen er bygget op og har layout som en teoribog til kørekort.

Bogen er skrevet i et lettilgængeligt sprog og med mange interessante emner inden for temaet. Der bliver brugt forskning og forsøg, men i et omfang så lægmænd sagtens kan følge med. Bogens gode råd er lige til at gå til, og læseren kan gå i gang med det samme. De mange interviewpersoner bruges meget lidt direkte. De citeres af og til, men der er ikke tilbundsgående interviews.

Digital kærlighedSingleliv i lyst og nød


er psykologens hjælp til at finde kærligheden - med hovedfokus på netdating. Singleliv i lyst og nød indeholder 30 interviews med singlerDigital kærlighed er psykologens hjælp til at finde kærligheden - med hovedfokus på netdating. indeholder 30 interviews med singler.Informationer og udgaver

2018

Bog

Nina Askov

Muusmann, 1. udgave

2018

Ebog

Nina Askov

Muusmann, 1. udgave

2018

Lydbog (net)

indlæser: Bolette Schrøder

Lytteratur

2019

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Bolette Schrøder

AV Forlaget Den Grimme Ælling