Gå til indholdKøbt eller solgt : om prostitution og trafficking


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

125 sider: ill.

Udgivet

2008

Originaludgave

2008


Anmeldelser (3)


1. jan. 1970

Bogens ambition er at skabe større samfundsmæssig opmærksomhed og debat om prostitution og prostitueredes vilkår. Den er rettet primært mod professionelle indenfor social- og sundhedsområdet, som arbejder med prostituerede, men kan også finde anvendelse i forskellige undervisningssammenhænge fra gymnasiet og opefter.

Nærværende bog består af 5 artikler skrevet af 6 fagpersoner med kendskab til prostituerede, og som har både praktiske og teoretiske erfaringer fra området. Formålet med bogen er at øge viden om, hvilke konsekvenser købesex har for prostituerede. Materialet stammer både fra interviews og selvbiografiske oplevelser. Tragiske historier om vold, bortførelser og skrupelløse bagmænd blander sig med artikler om at miste sin identitet og selvværd og det offentlige systems mangelfulde indsats.

En række bøger har i de seneste år beskæftiget sig med trafficking og prostitution, så problemstillingerne er omfattende dokumenteret. Nærværende bog fokuserer på kvindernes vilkår og relaterer til både indre og ydre konsekvenser af prostitutionens omfang.

Bogen er primært skrevet for fagfolk, der beskæftiger sig professionelt med prostitution og prostituerede. Den sætter fokus på den stigende sexhandel med kvinder, og ønsker at bibringe øget viden og skabe debat om de konsekvenser købesex har for prostituerede.

Lektørudtalelse

Af

Bent Birk Kristensen

Weekendavisen

Af

Leif Blædel

d. 14. mar. 2008

Jyllands-posten

Af

Lone Nørgaard

d. 15. feb. 2008


Informationer og udgaver

Bog

2008