Bøger / faglitteratur

Koderne til din energi : 7 trin til at helbrede din krop og vække din energi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
355 sider: ill.
Udgivet
2020
Ophav

Beskrivelse


Vågn op til din sande natur og bliv en sundere, gladere og stærkere udgave af dig selv ved brug af syv energikoder. For spirituelt interesserede i alternativ helbredelse.

Indhold

En ny måde at se verden på - kvantevendingen (Projekt opvågnen : skiftet fra smerte til lyksalighed ; Din rolle i at skabe dit liv ; Den usynlige dig : bioenergiens grundlæggende principper) ; En ny måde at være på - program for koderne til din energi (Forankringskoden : kom ind i kroppen igen ; Følekoden : sjælens sprog ; Afklaringskoden : underbevidsthedens helbredende kraft ; Hjertekoden : den universielle blødgører ; Åndedrætskoden : selve livskraften ; Den kemiske kode : legemliggørelsens alkymi ; Den spirituelle kode : hvor de mange bliver et) ; En ny måde at leve på - det legemliggjorte liv (At foretage kvantevendingen : en dag af gangen ; Livet på forsiden : at leve som det sjælfulde selv)


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. aug. 2020

af

af

Heidi Mørch

d. 17. aug. 2020

Vågn op til din sande natur og bliv en sundere, gladere og stærkere udgave af dig selv ved brug af syv energikoder. For spirituelt interesserede i alternativ helbredelse.

En bog, der blander videnskabens og spiritualitetens verden. Her trækkes på såvel kvantefysik som neurobiologi og energihelbredelse. Bogens 1. del er et baggrundsafsnit, der giver en forståelse for det verdensbillede, bogen bygger på. 2. del giver detaljeret information om de syv energikoder: forankringskoden, følekoden, afklaringskoden, hjertekoden, åndedrætskoden, den kemiske kode og den spirituelle kode, der hver især svarer til et chakra. Her får vi desuden øvelsesinstruktioner og beskrivelse af forventede resultater af øvelserne. 3.del viser hvordan energikoderne kan integreres i dagligdagen. Indeholder desuden litteraturliste med udelukkende engelsksproget materiale. Sue Morter er lærer i bioenergetisk medicin, foredragsholder og alternativ behandler gennem 30 år. Dette er hendes første bogudgivelse på dansk.

Bogens opbygning er overskuelig og øvelserne, der blander yogaens bevægelser med meditationer og åndedrætsteknikker, er velbeskrevne. Udgivelsen er tekstrig, men ikke sprogligt svært tilgængelig. En udmærket titel inden for feltet.

En grundbog inden for energimedicinen er Energimedicin i praksisKroppens sprog af Donna Eden. En mere legende tilgang finder vi i Kroppens sprogEn grundbog inden for energimedicinen er Energimedicin i praksis af Donna Eden. En mere legende tilgang finder vi i .


Nyt aspekt

Årg. 52, nr. 4 (2020)

af

af

Jesper Ovesen

Årg. 52, nr. 4 (2020)