Bøger / faglitteratur

Knæk stresskoden : enkle værktøjer til høj trivsel på arbejdspladsen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
213 sider
Udgivet
2020
Ophav
Målgruppe
for medarbejdere, for ledere

Beskrivelse


Ud fra fem temaer gives anvisninger på, hvad man kan skabe trivsel og forebygge stress på arbejdspladsen.

Indhold

Restitution og mentalt fokus ; Balance mellem arbejde og fritid ; Fællesskab og hjælpsomhed ; Innovation og kreativitet ; Mening og passion ; Se fremad


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. apr. 2020

af

af

Hamide Kara

d. 30. apr. 2020

En bog med tips og tricks til at opnå trivsel og knække stresskoden i arbejdslivet. Til ledere og medarbejdere, som vil forebygge stress.

Forfatter og erhvervspsykolog Pernille Rasmussen skriver om fem arbejdspladser, som har formået at skabe trivsel og forebygge stress på organisatorisk niveau. Med bogens fem temadele som "Restitution og mentalt fokus", "Balance mellem arbejde og fritid", "Fællesskab og hjælpsomhed", "Innovation og kreativitet" og "Mening og passion" skriver forfatteren, at hvert tema dækker over den arbejdsplads som optræder i den pågældende del, og at de fem tema er nødvendige for at knække stresskoden i fremtiden. Efter hver case perspektiverer Rasmussen gjorte erfaringer, med afsæt i egen forskning og arbejde med området gennem flere år. "Der er ikke en formel, når det gælder stressforebyggelse og trivsel. Det vigtigste er at gøre noget.".

En velskrevet bog, som slår et slag for, at selv de små ting faktisk har en stor effekt. En konkret guidebog med mange gode idéer og værktøjer til, hvordan man kan håndtere og forebygge stress, så både medarbejderen og virksomheden kan vækste. Bogens styrke ligger også i de forskellige virksomheder, som byder på konkrete anbefalinger og beretter om, hvordan de har gjort fra a til z. En anvendelig og grundig bog med nyttig viden og praksisorienteret handlingsforslag.

Af andre titler findes fx Førstehjælp til dit arbejdslivStress - et vilkår i det moderne arbejdsliv? og Stress - et vilkår i det moderne arbejdsliv?Af andre titler findes fx Førstehjælp til dit arbejdsliv og .