Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Kludekræmmerens nemme klude


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

85 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

Ophav
Genre og formopskrifter, strikkeopskrifter, strikkemønstre, mønstre

Beskrivelse


37 strikkeopskrifter til begynderstrikkeren på køkkenklude, vaskeklude, rengøringsklude og gæstehåndklæder


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. jun. 2018

af

af

Christine Christensen

d. 14. jun. 2018

Ny inspiration til vaskeklude, gæstehåndklæder og andre strikkede klude. 36 strikkeopskrifter, der ikke kræver andre forudsætninger, end at man kan strikke ret og vrang. Til nybegyndere og letøvede strikkere.

Efter flere års strikkepause fandt bogens forfatter pindene frem igen som en kur mod stress. Det er der kommet 36 forskellige klude-opskrifter ud af. Bogen henvender sig til begynder-strikkere, der ønsker ny inspiration til køkken- vaske- og rengøringsklude og gæstehåndklæder. Alle klude er strikket i ret og vrang i 100% bomuld på pind nr. 3. De fleste opskrifter har en skriftlig vejledning, mens nogle stykker skal strikkes efter diagram. Bogen er illustreret med fotografier af det færdige produkt.

En lettilgængelig strikkebog, der især henvender sig til begyndere og let øvede, der mangler opskrifter på klude til mange formål. Layoutmæssigt er bogen dog ikke helt på højde med de mange meget indbydende strikkebøger, der udgives hver eneste måned.

Der findes et hav af bøger om strikkede klude, grydelapper og håndklæder fx Strikkede kludeStrikkede klude fra A til Ø


Klude


Skønne klude


, fra A til Ø og Klude. Skønne klude er en blanding af strikkede og hæklede klude. Denne bog udmærker sig ved at være meget lettilgængeligDer findes et hav af bøger om strikkede klude, grydelapper og håndklæder fx Strikkede klude, og Klude. Skønne klude er en blanding af strikkede og hæklede klude. Denne bog udmærker sig ved at være meget lettilgængeligDer findes et hav af bøger om strikkede klude, grydelapper og håndklæder fx Strikkede klude, Strikkede klude fra A til Ø og . Skønne klude er en blanding af strikkede og hæklede klude. Denne bog udmærker sig ved at være meget lettilgængeligDer findes et hav af bøger om strikkede klude, grydelapper og håndklæder fx Strikkede klude, Strikkede klude fra A til Ø og Klude. er en blanding af strikkede og hæklede klude. Denne bog udmærker sig ved at være meget lettilgængelig.Informationer og udgaver

2021

Bog

Dorte Hummelshøj Jakobsen

Candied Crime, 2. udgave

2018

Bog

Dorte Hummelshøj Jakobsen

Candied Crime, 1. udgave

2019

E-bog

Dorte Hummelshøj Jakobsen

Candied Crime, 3. udgave